Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Tapas for to

Det kan være hyggelig å spise en romantisk middag sammen før man skal ut å snuse på bylivet, eller rett og slett la måltidet være kveldens høydepunkt. Uansett hva dere foretrekker anbefaler vi en tur innom La Bodega. De serverer deilig tapas som egner seg perfekt til å dele seg i mellom. 

Ta med din kjære på kino

Hvis været er med dere er det veldig hyggelig å spasere fra bryggene og over til kinoen. Ta et glass vin på veien og gled dere over å ha tid sammen. Kos dere med en god film dere begge har lyst til å se og bare kjenn på at dere har spandert på dere noe hyggelig.

En hyggelig kveld på Lundetangen

Har dere lyst til å ta en hyggelig tur ut på kvelden og snuse på bylivet anbefaler vi absolutt en tur innom Lundetangen. Der er det hyggelig stemning og er dere heldig er det livemusikk den kvelden bør dere absolutt ta turen innom.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bryggeparken er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bryggeparken@choice.no eller telefon +47 35 91 21 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

2.271.168.780 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK