Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Våre beste tips for familien

Åpningstider

Fritidsparken

Mandag: 16.00 - 22.00
Tirsdag - fredag: 10.00 - 22.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 19.00

Big Horn Steak  House

Mandag til torsdag: 16.00 - 22.00
Fredag til lørdag: 16.00 - 22.30
Søndag: 14.00 - 21.00

Vi gjør oppmerksomme på at åpningstidene kan variere og at dette kun er tips fra oss. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Bryggeparken er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet.

Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.bryggeparken@choice.no eller telefon +47 35 91 21 00.

Fritisdparken i Skien

Denne fritidsparken har alt du kan ønske deg av både utendørs og innendørsaktiviteter for både liten og stor. Her kan dere boltre dere med klatrepark, badeland, minigolf og mange andre spennende aktiviteter. Parken ligger bare en liten busstur unna hotellet og vi regner med at både liten og stor kommer til å sove som steiner når dere kommer tilbake til hotellet.

Vakre Brekkeparken med all sin historie

Sommerstid er det svært få ting som er så vakkert som å vandre rundt i Brekkeparken. Ta med hele familien og kos dere med en hyggelig museumsrunde og en rett og slett uendelig vakker park. Kos dere med en is og noe godt å drikke på kafeen med utsikt utover hele Skien. Brekkeparken ligger på toppen av åsen bak hotellet og når du står på utsiktspunktet ved kafeen ser du faktisk ned til hotellet og langbryggene.

Biff til hele familien

Big Horn Steak house ligger bare en liten spasertur fra hotellet og er ypperlig for de fleste familier. Her finnes det en biff for en hver smak. Vi anbefaler absolutt en kveld med god middag og hyggelig selskap her.

1.913.149.030 26