Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken
Fritisdparken i Skien

Denne fritidsparken har alt du kan ønske deg av både utendørs og innendørsaktiviteter for både liten og stor. Her kan dere boltre dere med klatrepark, badeland, minigolf og mange andre spennende aktiviteter. Parken ligger bare en liten busstur unna hotellet og vi regner med at både liten og stor kommer til å sove som steiner når dere kommer tilbake til hotellet.

Vakre Brekkeparken med all sin historie

Sommerstid er det svært få ting som er så vakkert som å vandre rundt i Brekkeparken. Ta med hele familien og kos dere med en hyggelig museumsrunde og en rett og slett uendelig vakker park. Kos dere med en is og noe godt å drikke på kafeen med utsikt utover hele Skien. Brekkeparken ligger på toppen av åsen bak hotellet og når du står på utsiktspunktet ved kafeen ser du faktisk ned til hotellet og langbryggene.

Biff til hele familien

Big Horn Steak house ligger bare en liten spasertur fra hotellet og er ypperlig for de fleste familier. Her finnes det en biff for en hver smak. Vi anbefaler absolutt en kveld med god middag og hyggelig selskap her.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bryggeparken er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bryggeparken@choice.no eller telefon +47 35 91 21 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

2.280.169.511 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK