Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

87% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 144 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Hyggelig hotell med gratis kveldsmåltid med varme og kalde retter og stort utvalg i salater.

30. september 2015, , Tom L

Svært flott hotell, hyggelig betjening, stor og flott frokost med et rikholdig utvalg. Her vil alle finne noe å spise både store og små. Innbydende resepsjon med intime koselige grupper. Kafe ved side…

Svært flott hotell, hyggelig betjening, stor og flott frokost med et rikholdig utvalg. Her vil alle finne noe å spise både store og små. Innbydende resepsjon med intime koselige grupper. Kafe ved siden av og i tilknytning til hotellet med uteservering. Godt utvalg av matretter, og muligheter for en god kald øl. Hotellet ligger nær Skien sentrum med kort vei til kjøpesentra og andre fasiliteter. Overraskelsen var særlig stor når vi kom til hotellet og ble fortalt om den flotte ordningen med gratis kveldsmat! Parkeringsforholdene kunne gjerne vært bedre. Hotellet har kun noen få plasser, utover dette må det parkeres på en privat p. plass med parkometer innbetaling. Her syntes jeg faktisk hotellet burde inngå en avtale hvor hotellets gjester fikk reservert plass. Ellers reiser jeg gjerne tilbake til dette hotellet. Det var en hyggelig opplevelse!
Les hele anmeldelsen
5

Helt perfekt!

28. september 2015, Telemark, Norway, Eai E

Veldig hyggelig hotell med god pris og flott buffet om kvelden. Frokosten var også variert og fin. Bra beliggenhet og kort vei til sentrum i Skien. Kost oss masse med kulturopplevelse på Ibsenhuset og…

Veldig hyggelig hotell med god pris og flott buffet om kvelden. Frokosten var også variert og fin. Bra beliggenhet og kort vei til sentrum i Skien. Kost oss masse med kulturopplevelse på Ibsenhuset og pubrunde etterpå :)
Les hele anmeldelsen
5

Mitt andre hjem!

28. september 2015, Østlandet, Norge, 664Cato

Nå har vi igjen vært på @Clarion Collection Bryggeparke, Det er som å komme hjem. Bare smil og hyggelige ansatte fra du kommer inn døren. De gjør alt for at du skal føle deg velkommen. Rent og pent. F…

Nå har vi igjen vært på @Clarion Collection Bryggeparke, Det er som å komme hjem. Bare smil og hyggelige ansatte fra du kommer inn døren. De gjør alt for at du skal føle deg velkommen. Rent og pent. Flotte stilfulle rom, god atmosfære. Både gratis frokost og kveldsmat er både nydelig dandert og smaker fortreffelig. Det smaker så godt, og er presentert på en slik måte, at alt ser så delikat ut, at jeg alltid spiser litt mer enn jeg burde. Hyggelige personalet, som rydder, fyller på mat hele tiden, tørker av bord, med det samme noen forlater lokale. Fin og behagelig bakgrunnsmusikk, hyggelih atmosfære. Rommene blir ryddet og håndklær blir byttet av hyggelige ansatte. Når man forlater hotellet, blir man alltid ønsket, velkommen tilbake, og det mener de virkelig, og det gjør vi så ofte vi kan! Tusen takk for nok en flott helg på Clarion Collecton Bryggepsrken!
Les hele anmeldelsen
5

God service

18. september 2015, Skien, Tor A

Hyggelig betjening både i resepsjon og i restauranten. Gratis kveldsbuffet. Hotellet har noen parkeringsplasser til gjestene. Hvis den er full er det offentlig parkering like ved. Har bodd på flere ho…

Hyggelig betjening både i resepsjon og i restauranten. Gratis kveldsbuffet. Hotellet har noen parkeringsplasser til gjestene. Hvis den er full er det offentlig parkering like ved. Har bodd på flere hoteller i området men vil anbefale dette.
Les hele anmeldelsen
3

Slitt hotell som trenger oppussing

13. september 2015, , Porsgrunnsdame

Vi bodde på hotellet en natt, det første rommet vi fikk var veldig slitt og rett imot fjellveggen og veien. Vi sa ifra i resepsjonen og fikk et annet rom i mot elven. Et bedre rom, men det var også…

Vi bodde på hotellet en natt, det første rommet vi fikk var veldig slitt og rett imot fjellveggen og veien. Vi sa ifra i resepsjonen og fikk et annet rom i mot elven. Et bedre rom, men det var også slitt( ikke fullt så ille som det første) Lytt ut i mot gangen. Senga var god. Matsalen bar også preg på at det var slitt, så ut som det kom rett utifra 80/90- tallet. Ikke noe 4 stjerners hotell i våre øyne. Dårlig med parkering, mange av parkeringsplassene var til oppbevaring av traller til store tøysekker. Det var kun 8-10 plasser. Til og være et 14 års gammelt hotell, så trodde vi det var bedre standard. Det positive var gratis ettermiddagskaffe, hvor man kunne steke sin egen vaffel, kveldsmat med godt nystekt brød, pålegg, varm suppe, lasagne og pluss en god frokost. Tøff dag for personalet som stå på, men få mennesker på jobb. Hyggelig personal.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK