Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

87% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 133 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Helt som forventet men minus for få parkeringsplasser

13. august 2015, Stavanger, Rogaland, Norway, Rakel S

Dette hotellet er helt flott, med god komfort og det er renslig. Pluss for inkludert kveldsmat, som egentlig kunne regnes som en middag. Minus for at de har få parkeringsplasser sånn at man kan forven…

Dette hotellet er helt flott, med god komfort og det er renslig. Pluss for inkludert kveldsmat, som egentlig kunne regnes som en middag. Minus for at de har få parkeringsplasser sånn at man kan forvente å måtte stå på dyr parkeringsplass ca 150 meter fra inngangen. Hotellet ligger veldig sentralt. Lite støy.
Les hele anmeldelsen
3

Middelmådig rom, god mat.

7. august 2015, , Anja S

Bodde på suite ifbm jobb. Rommet bar preg av å være slitt og en stund siden forrige oppussing. Selv om det på innsjekkingsdageb ble gitt melding om lyspærer som manglet, minibar som ikke fungerte, sa…

Bodde på suite ifbm jobb. Rommet bar preg av å være slitt og en stund siden forrige oppussing. Selv om det på innsjekkingsdageb ble gitt melding om lyspærer som manglet, minibar som ikke fungerte, samt at vasen som var pynt på rommet var full av søppel fra tidligere beboere, ble det i løpet av de tre døgnene vi var der kun erstattet en av flere ødelaget lyspærer. Spesielt skuffet over at noen så enkelt som søppelet ikke ble fjernet i løpet av denne tiden. Maten var god.
Les hele anmeldelsen
5

Tar hundeeiere på alvor

7. august 2015, Oslo, Norway, HarryCure

Bra standard på rom og fellesarealer. Hunden vår ble mottatt som et selvsagt medlem av familien :) 3 måltider inkludert i prisen. Hyggelig betjening. Fornuftig pris. Veldig sentralt beliggende. Gode r…

Bra standard på rom og fellesarealer. Hunden vår ble mottatt som et selvsagt medlem av familien :) 3 måltider inkludert i prisen. Hyggelig betjening. Fornuftig pris. Veldig sentralt beliggende. Gode restauranter og puber i umiddelbar nærhet.
Les hele anmeldelsen
5

Bedriftbesøk

23. juli 2015, Lunner, Norge, Dag Erik S

Kjempe god service fra de ansatte på hotellet. Meget god frokost. Rommet virket slitt så det trengs en oppgradering. Men jeg kommet tilbake dit til høsten. Det er kort vei til restaurant med god mat,…

Kjempe god service fra de ansatte på hotellet. Meget god frokost. Rommet virket slitt så det trengs en oppgradering. Men jeg kommet tilbake dit til høsten. Det er kort vei til restaurant med god mat, kort vei til selve byen.
Les hele anmeldelsen
4

Akseptabel pris på akseptabel hotellservice

23. juli 2015, Sandnes, Norge, Erik H

Et standard byhotell som tilbyr sommergjester "litt ekstra" med servering av et gratis "lettere kveldsmåltid". Dersom du ønsker å benytte dette tilbudet bør du ikke komme den siste timen. Da er det li…

Et standard byhotell som tilbyr sommergjester "litt ekstra" med servering av et gratis "lettere kveldsmåltid". Dersom du ønsker å benytte dette tilbudet bør du ikke komme den siste timen. Da er det lite igjen av varmretten og det beste i buffeen.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK