Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

87% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 127 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Bedriftbesøk

23. juli 2015, Lunner, Norge, Dag Erik S

Kjempe god service fra de ansatte på hotellet. Meget god frokost. Rommet virket slitt så det trengs en oppgradering. Men jeg kommet tilbake dit til høsten. Det er kort vei til restaurant med god mat,…

Kjempe god service fra de ansatte på hotellet. Meget god frokost. Rommet virket slitt så det trengs en oppgradering. Men jeg kommet tilbake dit til høsten. Det er kort vei til restaurant med god mat, kort vei til selve byen.
Les hele anmeldelsen
4

Akseptabel pris på akseptabel hotellservice

23. juli 2015, Sandnes, Norge, Erik H

Et standard byhotell som tilbyr sommergjester "litt ekstra" med servering av et gratis "lettere kveldsmåltid". Dersom du ønsker å benytte dette tilbudet bør du ikke komme den siste timen. Da er det li…

Et standard byhotell som tilbyr sommergjester "litt ekstra" med servering av et gratis "lettere kveldsmåltid". Dersom du ønsker å benytte dette tilbudet bør du ikke komme den siste timen. Da er det lite igjen av varmretten og det beste i buffeen.
Les hele anmeldelsen
3

Kunne gjort det bedre

20. juli 2015, Ålesund, Norge, stians102

Fint hotell med ok standard. Barnetegninger med penn på veggene på rommet gav et litt shabby inntrykk når man leier en suite. Når rommet i tillegg ikke blir rengjort, og man av diverse grunner trenger…

Fint hotell med ok standard. Barnetegninger med penn på veggene på rommet gav et litt shabby inntrykk når man leier en suite. Når rommet i tillegg ikke blir rengjort, og man av diverse grunner trenger nye håndklær og ber om det flere ganger uten noe skjer sitter man igjen med litt dårlig intrykk. Det positive ved besøket var vellomsten og måten vi ble tatt imot på. Kveldsmaten er også noe vi setter stor pris på når man reiser med små barn.
Les hele anmeldelsen
3

Helt greit hotell

19. juli 2015, Elverum, 536hanneb

Veldig positivt med kveldsmat. Dårlig med parkering. Altfor varmt rom uten mulighet for å regulere selv uten å åpne vindu og få trafikkstøyen rett inn. Resepsjonisten ved ankomst var veldig koselig :)…

Veldig positivt med kveldsmat. Dårlig med parkering. Altfor varmt rom uten mulighet for å regulere selv uten å åpne vindu og få trafikkstøyen rett inn. Resepsjonisten ved ankomst var veldig koselig :) Savnet minibar. Så tilbudet som sto om" å lage en minibar i sammen med hotellpersonalet" ved ankomst men likte ikke tilbudet.
Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig opphold i Henrik Ibsen byen Skien

16. juli 2015, Asker kommune, Norge, Einar S

Kjenner Clarion Collection hotellene godt fra besøk på flere slike hoteller. Dette hotellet har en topp beliggenhet i Skien sentrum med mye liv ettersom bryggen bader i sol til langt på kvelden. Vider…

Kjenner Clarion Collection hotellene godt fra besøk på flere slike hoteller. Dette hotellet har en topp beliggenhet i Skien sentrum med mye liv ettersom bryggen bader i sol til langt på kvelden. Videre er konseptet til Collection kjeden flott med mulighet for gratis kaffe/vaffel samt en grei gratis aftens buffett.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK