Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Frokost

Hos oss på Clarion Collection Hotel Bryggeparken starter du dagen med en næringsrik og god frokost. Det finnes et utvalg av økologiske produkter for deg som ønsker det. Frokosten inngår alltid i romprisen.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kaffe og hjemmebakst

Kaffe og te står alltid fremme hos oss på Clarion Collection Hotel Bryggeparken. På ettermiddagen byr vi på nystekte vafler eller annet hjemmebakt til kaffen.

Kaffen serveres

Alle dager: 15.00 - 18.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Vi byr på kveldsmat

Når du bor hos oss på Clarion Collection Hotel Bryggeparken behøver du ikke å tenke på hva eller hvor du skal spise middag. Vi byr på en enkel middag med suppe, salatbuffet, varmrett og dessert hver kveld. Om du ankommer sent på kvelden finnes det alltid brød og pålegg dekket på. Hos oss skal du aldri behøve å gå småsulten!

Kveldsmaten serveres

Alle dager: 18.00 til 21.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Våre møterom

Clarion Collection Hotel Bryggeparken byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter i en historisk og maritim atmosfære. Hotellets beliggenhet åpner for en spennende sosial ramme rundt din konferanse. Hotellets 7 møterom er godt egnet for de aller fleste arrangement. Vårt største konferanserom Eidsfoss har kapasitet på opp til 130 personer i kino-oppsett og vårt møterom Skotfoss er ideelt for styremøter med opp til 10 personer. Alle våre konferanserom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Opplev byens attraksjoner, restauranter og natteliv rett rundt hjørnet. Hotellets erfarne stab er behjelpelige med arrangering av sosiale aktiviteter i forbindelse med din konferanse.

Treningsmuligheter

Hos oss på Clarion Collection Hotel Bryggeparken kan du trene uten å forlate hotellet. I vårt treningsrom kan du trene både kondisjon og styrke. Vi har løpebånd, crosstrainer, romaskin. Du må ha med egne treningsklær.

Wifi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst Internett. Du får påloggingsinformasjon i resepsjonen eller logger deg inn med ditt Nordic Choice Club medlemsnummer.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Ettermiddagste
 • Heis
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Vekketjeneste
 • Gratis kaffe
 • Kjæledyr tillatt
 • Telefontjeneste
 • Badekar på utvalgte rom
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
2.280.169.511 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK