Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet. For deg som ønsker det står kveldsmaten dekket på hver kveld og det byr hotellet på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Clarion Collection Hotel Bryggeparken ligger i sentrum av Skien på langbryggene med utsikt til Telemarkskanalen. Her bor du fredelig men like fullt med gangavstand til det meste av hva Skien har å by på. 

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av skien med gangavstand til byens attraksjoner som Ibsenhuset, Brekkeparken og ikke minst fritidsparken med alle sine muligheter for moro for liten og stor. Er du begeistret for Henrik Ibsen så ligger huset hvor Henrik Ibsen ble født bare 10 minutters gange fra hotellet. Hotellet ligger på langbryggene med sitt yrende uteliv og deilige restauranter.
Les mer om hva byen vår har å by på her >>

Hotellet

Hotellet ble oppført som en klassisk teglsteinsbygning i 2001 inspirert av Skiens fabrikk og industritid. Her møtes historie og moderne interiør i skjønn forening.

Måltider

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med plass til opp til 70 personer. Les mer om våre møterom her >>

Historie

Hotellet ligger midt i hjertet av Skiens tømmerfløter historie Skien var et stort knutepunkt for eksport av tømmer ut mot Europa.  Selv etter at tømmerindustrien forsvant fra byen så har langbryggene vært en del av byens hjerte og historie. Etter mange år hvor bryggene har stått ubrukt er det nå hyggelig at det nok en gang er yrende liv på langbryggene i Skien.

Kontakt

  • Langbryggen 7 3724 Skien , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Landmannstorget, 5 min gange

Tog

Skien togstasjon, 10 min med bil

Fra flyplassen

Flytog eller flybuss fra Torp

Taxi

Vi anbefaler Skien taxi på tlf +47 05210

Om Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Antall rom

103 rom - 198 sengeplasser

Antall møterom

7 stk - Fra 10 til 130 personer

Avstånd lokaltrafik

Busstation Landmannstorget: 550 m
Skien tågstation: 1, 6 km

Avstand til flyplassen

Torp: 55 km, ca 50 min

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.271.168.780 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK