Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggen

Våre beste tips for kjæresteparet

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bryggen er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bryggen@choice.no eller telefon +47 70 10 33 00

For åpningstider og øvrig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Fjellstua 

En av Ålesunds desidert største turistattraksjoner er en restaurant som rager over sentrum. Med den fantastiske utsikten over byen og de majestetiske øyene utenfor, er Fjellstua et obligatorisk besøk om man er i Ålesund. Er man ekstra sprek, kan man ta trappene opp

Alnes Fyr

Alnes Fyr befinner seg på Godøya, rett utenfor Ålesund. Å dra ut dit, er en opplevelse. Flott vestlands natur, både med tanke på havet, fjellet og ikke minst de flotte strendene står i fokus. På selve fyret er en kafe, hvor en vaffel er ekstra godt.

2.200.163.775 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK