Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggen

Ålesund,  Norge

Clarion Collection Hotel Bryggen ligger sentralt på bryggen. Her kan du bo på hotell i Ålesund hvor du kan fiske fra vinduet på rommet ditt. Hotellet ligger i det gamle pakkhuset i sentrum. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Bryggen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggen

For kollegene

Etter lange dager med møter og arbeid er det godt å finne på noe hyggelig sammen. Her kan du lese om våre beste tips om lokalmiljøet.

For familien

For de minste i familien finnes det massevis av ting å finne på rett utenfor døren på hotellet. Her er våre beste tips for familieaktiviteter.

På tomannshånd

Om du er nyforelsket eller ønsker å feire at dere har vært sammen lenge, trenger alle kjærestepar litt tid for seg selv og tid til å pleie hverandre.

For vennene

Å reise med venner er alltid gøy og med vår beliggenhet så har du alle byens aktiviteter like utenfor hotellet. Les mer om våre tips til venneturen her.

2.280.169.511 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK