Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bryggen

Vanlige spørsmål

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl.15.00
Utsjekking senest kl. 12.00 

Åpningstider

Frokost

Mandag til fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag til søndag: 08.00 - 11.00

Kaffe og hjemmebakst

Alle dager: 15.00 - 18.00

Kveldsmat

Alle dager: 18.00 - 21.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Vi ønsker deg varmt velkommen til Clarion Collection Hotel Bryggen. Her har vi samlet svarene på de vanlige spørsmålene vi får fra gjestene våre. Om det er noe annet du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Parkering

Brunholmen Parkeringshus ligger 100 m fra hotellet, og koster 120 NOK/døgn. Det finnes også parkeringsmuligheter utenfor hotelelt for 12 NOK/time, kostnadsfritt mellom 16.00 - 09.00.

Bagasjerom

Hotellet tilbyr oppbevaring av bagasje etter utsjekk.

Gratis Wi-Fi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst Internett. Du får påloggingsinformasjon i resepsjonen eller logger deg inn med ditt Nordic Choice Club medlemsnummer.

Sen utsjekk

Ønsker du senere utsjekk, har du mulighet til det forutsatt at vi har kapasitet. Ta kontakt med hotellet for informasjon.

Gjenglemte ting

Ta kontakt med resepsjonen for informasjon om gjenglemte ting.

Feriestengt

Hotellet holder stengt i julen og påsken. Se kalender for mer informasjon om datoer.

2.170.161.986 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK