Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Eskilstuna,  Sverige

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell finner du i Eskilstuna, omringet av byens miljø og industrihistorie. Her bor du på et hotell i Esklistuna med utsikt utover Eskilstunåen. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Når du bor på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell er det som å ta en reise i Eskilstunas unike industrihistorie. Overalt i den vakre bygningen finner du utsmykninger og motiver fra byggets historie som traktor- og motorfabrikk.

Beliggenhet

Hotellet ligger ved faktoriholmene i sentrum av Eskilstuna med gangavstand til byens varierte utvalg av restauranter og butikker. Det spennende Munktellmuseet ligger vegg i vegg og andre attraksjoner som Munktellarenaen og Eskilstuna Kunstmuseum ligger i nærheten.

Hotellet

Hotellets relax-avdeling byr på en avslappende atmosfære med utsikt over Eskiltunaelven. Avdelingen er innredet med komfortable møbler og inkluderer boblebad, badstue og eget rom for avkobling og sosialt samvær. Her finner kan du også finne en forfriskende drink. Om du ønsker å lære mer om denne historien kan du besøke Munktellmuseet som ligger i samme hus.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med plass til opp til 70 personer. Les mer  om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Kontakt

  • Munktellstorget 63343 Eskilstuna , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Eskilstuna Centralstation

Tog

Eskilstuna Centralstation

Taxi

Eskilstuna Taxi 0046 016-13 77 70

Om Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Antall rom

 112 rom - 200 sengeplasser

Antall møterom

7 stk - Fra 10 til 300 personer 

Avstand til flyplass

Västerås flyplass: 52 km
Skavsta flyplass, Nyköping: 83 km
Arlanda airport: 141 km 

Avstand lokaltrafikk

Eskilstuna centralstation: 5 min gange

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK