Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bilan

Karlstad,  Sverige

Clarion Collection Hotel Bilan ligger i Värmlands gamle kretsfengsel,et av Karlstads mest kjente minnesmerker. Her bor du på et hotell i Karlstad med alle byens fasiliteter like rundt hjørnet. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Bilan 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bilan

Clarion Collection Hotel Bilan er et vakkert hotell i Karlstad omgitt av byens rike historie. Bygget hotellet ligger i er det gamle kretsfengselet i Karlstad, som er et av de mest kjente minnesmerkene i regionen.

Hotellet

I hotellets kjeller finner du et fascinerende fengselsmuseum og de moderne hotellrommene er utsmykket med bilder og anekdoter fra tidligere fanger

Beliggenhet

Hotellets beliggenhet i sentrum av Karlstads byr på gangavstand til Stora Torget og byens handlegater og restauranter. Du finner også attraksjoner som Karlstad CCC, Nøjesfabriken og den vakre indre havn i nærheten

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har tre konferanserom med plass til opp til 75 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter

Aktiviteter

Karlstad byr på en levende golfkultur. Vi samarbeider med flere av Karlstads beste golfbaner som Karlstad GK, Hammarö GK, Kils GK og Billeruds GK for å kunne tilby golfpakker for våre gjester.

Kontakt

  • Karlbergsgatan 3 65224 Karlstad , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Karlstad Centralstation, 5 min gange

Tog

Karlstad Centralstation, 5 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Karlstad Flyplass

Taxi

Taxikuriri tlf +46 054-150 200

Om Clarion Collection Hotel Bilan

Antall rom

68 rom - 122 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 70 personer 

Avstand til flyplassen

Karlstad Flyplass 20 km, ca 30 min

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK