Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bergmästaren

Falun,  Sverige

Clarion Collection Hotel Bergmästeren ligger lunt omgitt av Faluns vakre og verneverdige natur. Hotellet i sentrum av Falun er verdt et besøk uansett årstid. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Bergmästaren 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bergmästaren

Et opphold på Hotel Bergmästaren er som å leve omgitt av Faluns unike historie og kultur. Hotellets interiør og innredning henter inspirasjon fra Dalastilen. Hotellets loungebar er hyggelig og en populær møteplass for lokalbefolkningen så vell som hotellets gjester.

Nærmiljøet

Du finner også UNESCO-vernede Falu Gruva, hjemmet til kunstneren Carl Larssons og utendørsscenen Dalhalla i nærheten. På vinteren har Falun et bredt utvalg av friluftsaktiviteter. Du gå på langrennsski eller stå på slalåmski i Bjursås Skicenter og Romme Alpin. Om sommeren har Falun en levende golfkultur. Vi samarbeider med områdets to 18-hulls golfbaner. Spill golf på Falun-Borlänge GK i Aspeboda og Dalsjö GK som ligger på veien mot Borlänge.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med plass til opp til 60 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Beliggenhet

Hotel Bergmästaren ligger en en rolig bydel sentralt i Falun sentrum. Rundt hjørnet finner du byens varierte utvalg av restauranter og handlesentre. 

Kontakt

  • Bergskolegränd 7 79112 Falun , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Östra Hamngatan 55, ca 5 minutters gangvei.

Tog

Falun Centralstasjon, 5 min gange

Fra flygplassen Dala Airport

Flytaxi, telefon +46 020-97 97 97 

Taxi

Vi anbefaler Borlänge Taxi,
telefon +46 0243-131 00

Om Clarion Collection Hotel Bergmästaren

Antall rom

85 rom - 147 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - plass til opp till 50 personer

Avstand til flyplassen

Dalan flyplass 25 km, ca 30 min med bil.

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK