Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bastion

Våre beste tips for vennegjengen

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bastion er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bastion@choice.no eller telefon +47 22 47 77 00

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Brasserie Hansken

Brasserie Hansken er en hyggelig restaurant med en atmosfære som er perfekt. Her kan du få en hyggelig kveld sammen med venner. Om du har vært ute å shoppet hele dagen så kan vi også anbefale lunsjen deres. Brasserie Hansken byr på nydelige retter med gode råvarer og spennende sesongmenyer.

Aker Brygge Shopping

Har dere bestemt dere for en skikkelig shopping-weekend så ligger Aker Brygge en deilig spasertur på 10 minutter fra hotellet. Her har dere både butikker og restauranter for alle ønsker og behov.

Nobels Fredssenter

Det er alltid fint å gå på museum sammen og skape gode minner med venner. En liten 10 minutters spasertur fra hotellet så finner du Nobels Fredssenter. Her er det til en hver tid samtidsaktuelle utsilinger. I tillegg så kan dere sette dere på Restaurant Alfred og ta et glass vin og fordøye alle inntrykkene.

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK