Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Collection Hotel Bastion

Våre beste tips for kjæresteparet

Åpningstider

Oslo sightseeing

Epost: sales@boatsightseeing.com
Telefon: +47 23 35 68 90

Norsk filminstitutt

Mandag: 10.30 - 17.00
Tirsdag - fredag: 10.30 - 21.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: 13.00 - 21.00

Cafe Christiania

Mandag - tirsdag: 11.00 - 23.00

Vi gjør oppmerksomme på at åpningstidene kan variere og at dette kun er tips fra oss. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Vi som jobber her på Clarion Collection Hotel Bastion er veldig stolte av hotellet vårt og deler gjerne tips med våre gjester om hva du kan finne på i nærområdet.

Kontakt oss gjerne for informasjon på e-post cc.bastion@choice.no eller telefon +47 22 47 77 00.

Sommerkveld på Oslofjorden

En liten spasertur fra hotellet finner du Aker Brygge og Rådhuset. Herfra går det daglige båtturer rundt i Oslofjorden. Det finnes et flott utvalg av forskjellige turer både i antall timer og temaer. Her er det mulig å finne noe for en hver smak. Tenk så romantisk å tilbringe en sommerkveld på Oslofjorden med den du er glad i!

Kultur like rundt hjørnet for hotellet 

Har dere lyst til å oppleve litt kultur sammen så ligger Norsk filminstitutt like rundt hjørnet for hotellet. Her er det alt fra utstillinger, filmvisninger og seminarer. I tillegg ligger den koselige kafeen Bens Cafe her, så når dere er proppfulle av inntrykk og kultur kan dere sette dere her og kose dere med noen deilige småretter eller bare ta en kopp kaffe sammen.

Ut å spise? 

Etter lange dager med shopping, kultur og byens inntrykk så kan det være godt å rusle inn på hotellet og kose seg med vår kveldsmat, som står dekket hver kveld, for de som ønsker det. Om dere har lyst til å slå på stortromma og gå ut å spise er det et bredt utvalg av deilige restauranter like utenfor døren på hotellet. Vi kan blant annet anbefale Cafe Christiania sin både delikate og elegante mat. Et glimrende sted å feire store anledninger.

1.913.149.030 22