Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bastion

Våre beste tips for familien

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bastion er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bastion@choice.no eller telefon +47 22 47 77 00

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

Teknisk museum

Tar du buss nummer 54 fra Dronningensgate tar denne bussen dere direkte til et av Oslos aller mest barnevennlige museer, Teknisk museum.

Miniøya

Har du tenkt til å tilbringe sommeren i Oslo så er det bare en liten trikketur til de forskjellige parkene rundtomkring i Oslo. I juni arrangeres barnefestivalen Miniøya i Torshovparken som ligger en liten trikketur unna.

Aker Brygge og Oslofjorden

Hotellet ligger 10 minutters gange fra Aker Brygge. Her har du alt fra shopping, kafeer og ikke minst rutebåtene som går ut til øyene i Oslofjorden. Hva med øyhopping i Oslofjorden? Her kan de voksne sitte på kafe på Hovedøya, mens barna bader i strandkanten.

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK