Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et nydelig hotell midt i Oslo sentrum. Her bor du på et hotell i Oslo med gangavstand til Oslo S, Flytoget og shopping på Karl Johan. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion
Teknisk museum

Tar du buss nummer 54 fra Dronningensgate tar denne bussen dere direkte til et av Oslos aller mest barnevennlige museer, Teknisk museum.

Miniøya

Har du tenkt til å tilbringe sommeren i Oslo så er det bare en liten trikketur til de forskjellige parkene rundtomkring i Oslo. I juni arrangeres barnefestivalen Miniøya i Torshovparken som ligger en liten trikketur unna.

Aker Brygge og Oslofjorden

Hotellet ligger 10 minutters gange fra Aker Brygge. Her har du alt fra shopping, kafeer og ikke minst rutebåtene som går ut til øyene i Oslofjorden. Hva med øyhopping i Oslofjorden? Her kan de voksne sitte på kafe på Hovedøya, mens barna bader i strandkanten.

Kontakt oss

Vi som jobber på Clarion Collection Hotel Bastion er stolte av vårt hotell og byen vår. Derfor deler vi gjerne med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss. har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost cc.bastion@choice.no eller telefon +47 22 47 77 00

For åpningstider og øverig informasjon ta kontakt direkte med stedet eller se på hjemmesiden dere. Vi gjør oppmerksomme på at hotellet ikke er ansvarlig for eksternt innhold.

2.271.168.780 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK