Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et nydelig hotell midt i Oslo sentrum. Her bor du på et hotell i Oslo med gangavstand til Oslo S, Flytoget og shopping på Karl Johan. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

Våre beste tips for kollegaene

Etter lange dager med møter og arbeid er det godt å finne på noe hyggelig sammen. Her kan du lese om våre beste tips om lokalmiljøet.

Våre beste tips for familien

For de minste i familien finnes det massevis av ting å finne på rett utenfor døren på hotellet. Her er våre beste tips for familieaktiviteter.

Våre beste tips for kjæresteparet

Om du er nyforelsket eller ønsker å feire at dere har vært sammen lenge, trenger alle kjærestepar litt tid for seg selv og tid til å pleie hverandre.

Våre beste tips for vennegjengen

Å reise med venner er alltid gøy og med vår beliggenhet så har du alle byens aktiviteter like utenfor hotellet. Les mer om våre tips til venneturen her.

2.271.168.780 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK