Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Bastion er et nydelig hotell midt i Oslo sentrum. Her bor du på et hotell i Oslo med gangavstand til Oslo S, Flytoget og shopping på Karl Johan. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

Frokost

Hos oss på Clarion Collection Hotel Bastion starter du dagen med en næringsrik og god frokost. Det finnes et utvalg av økologiske produkter for deg som ønsker det. Frokosten inngår alltid i romprisen.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00

Early Bird alle dager: 05.00 - 08.00
(Ikke varm mat)

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kaffe og hjemmebakst

Kaffe og te står alltid fremme hos oss på Clarion Collection Hotel Bastion. På ettermiddagen byr vi på scones og en deilig kopp te eller kaffe for de som ønsker.

Kaffe og hjemmebakst serveres:

Alle dager: 15.00 - 18.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Vi byr på kveldsmat

Når du bor hos oss på Clarion Collection Hotel Bastion behøver du ikke å tenke på hva eller hvor du skal spise. Vi byr på en enkel kveldsmat i vår hyggelige spisestue hver kveld. For deg som sjekker inn sent, eller ankommer hotellet etter at kveldsmaten er tatt bort, tilbyr vi fremdeles en liten ekstra matbit på kvelden. Hos oss skal du aldri behøve å gå sulten!

Kveldsmat serveres:

Alle dager: 18.00 - 21.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Våre møterom

Vi har fire forskjellige møte- og konferanserom. Du kan også leie toppsuiten med egen balkong til det litt ekstra spesielle møtet.

Mer informasjon

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende prat på e-post cc.bastion@choice.no eller telefon +47 22 47 77 00

Les mer om våre møterom her >>

Treningsmuligheter

Hos oss på Clarion Collection Hotel Bastion kan du trene uten å forlate hotellet. I vårt treningsrom kan du trene både kondisjon og styrke. Vi har løpebånd, crosstrainer, romaskin og frivekter. Du må ha med egne treningsklær. Treningsrommet er åpent hele døgnet, så du kan trene når det passer deg best. Vannflaske, håndklær, rosiner og nøtter ordner vi!

Relax

Vi prøver å ha en så avslappende stemning som mulig hos oss her på Clarion Collection Hotel Bastion, men har du behov for litt ekstra egentid er du velkommen til å slappe av i vår relax-avdeling. Du er velkommen til å benytte deg av vår relax når du har behov for det, den er åpen hele døgnet.

Wifi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst internett. Du får påloggingsinformasjon i resepsjonen, eller logger deg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Parkering

Parkering finnes i Myntgata; maks 2 timer, mot betaling om dagen og gratis om natten. P-hus finnes i Gamle Norges Bank bygg – Bankplassen P-hus og i Paleet mellom hotellet og Oslo S. Begge P-hus ca 3 min gange fra hotellet.

Dyrevennlig

Ditt kjæledyr er alltid velkommen hos oss. Våre dyrerom har en tilleggspris på 250 NOK per opphold. Det kan være lurt å ta kontakt med oss i forkant for å være sikker på at dyrerommene er ledige.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Ettermiddagste
 • Heis
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Vekketjeneste
 • Sammenhengende rom
 • Kopimaskin
 • Gratis avis
 • Kjæledyr tillatt
 • Treningsrom
 • Faksmaskin
 • Badekar på utvalgte rom
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
2.271.168.780 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK