Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Bakeriet

Trondheim,  Norge

Clarion Collection Hotel Bakeriet ligger i Trondheims vakre gamleby. Her bor du på et hotell i Trondheim som ligger sentralt i byen med gangavstand til det meste. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Bakeriet 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bakeriet

Som gjest på Clarion Collection Hotel Bakeriet bor du i et historisk miljø preget av husets lange bakgrunn som bakeri. Opplev den unike atmosfæren med utstillinger og interiør fra hotellets rike historie.

Hotellet

Hotellets vakre rom er fra 1800-tallet og var opprinnelig bakeriets arbeiderhjem. Selv i dag kan du våkne til duften av nybakt brød fra hotellets kafé.

Nærområde

Hotel Bakeriet ligger i Trondheims eldste handlegate i den sjarmerende gamlebyen med et variert utvalg av butikker og restauranter i nærheten. Med gangavstand til attraksjoner som Nidarosdomen, Munkholmen og Kristianstens festning er du sikret et spennende opphold. Les mer om byen vår her >>

Måltider

Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med plass til opp til 60 personer. Les mer våre møterom her >>

Historie

Hotel Bakeriet byr på en lang og spennende historie. Huset ble bygd som et av Europas mest moderne bakerier etter de to store bybrannene i Trondheim på midten av 1800-tallet. 12.000 personer fikk sitt daglige brød fra bakeri Halseth, som lenge var drevet av oppfinneren Adolf Halseth. Han var også kjent for å ha bygd eget kraftverk og en underjordisk elektrisk togbane med forbindelse til et lager et stykke unna.

Kontakt

  • Brattørgata 2 7010 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Trondheim Sentralstasjon, 5 min gange

Tog

Trondheim Sentralstasjon, 5 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Værnes Lufthavn

Taxi

Vi anbefaler Trøndertaxi på tlf  +47 07373

Om Clarion Collection Hotel Bakeriet

Antall rom

109 rom - 205 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 60 personer

Avstand til flyplassen

Værnes 35 km, ca 35 min 

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.271.168.780 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK