Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Atlantic

Sandefjord,  Norge

Clarion Collection Hotel Atlantic ligger sentralt i Sandefjord bare 300 meter fra togstasjonen. Her bor du på et hotell i Sandefjord med maritim historie i veggene. Hver kveld dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Atlantic 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Atlantic

På Clarion Collection Hotel Atlantic bor du med Sandefjords maritime historie i veggene, bare et steinkast unna jernbanestasjonen.

Hotellet

Hele hotellet er et levende museum med detaljer som forteller om hvalfangsten og dens betydning for byen. Her bor du i en ærverdig atmosfære preget av interiør fra tidlig 1900-tall.

Beliggenhet

 Det er gangavstand til Sandefjords varierte utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner som Hvalfangstmuseet, vikingskipet Gaia og dampskipet Southern Actor i nærheten. Hotellet ligger bare et steinkast fra jernbanestasjonen, hyggelige handlegater og byens nye torg.

Måltider

Hos oss kan du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har fire møterom med kapasitet på opp til 60 personer i klasseromsoppsett. Les mer om våre møterom her >>

Historie

Området rundt Hotel Atlantic har en lang og spennende historie. Sandefjord var lenge en viktig havneby for landets hvalfangere. Det var herfra de første hvalfangstekspedisjonene gikk til Atlanterhavet i 1905, knapt ti år før Hotel Atlantic ble bygd. Selv om hvalfangsten avtok på 1960-tallet lever denne viktige epoken videre på Hvalfangstmuseet, i det berømte Hvalfangstmomumentet og på Hotel Atlantic.

Kontakt

  • Jernbanealléen 33 3201 Sandefjord , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss/tog

Buss eller tog til Sandefjord stasjon

Fra flyplassen

Flytoget fra Torp eller Flybuss fra Torp

Taxi

Vi anbefaler Vestfold Taxi på tlf  +47 33 42 02 00

Om Clarion Collection Hotel Atlantic

Antall rom

112 rom - 200 sengeplasser

Antall møterom

4 stk - fra 10 til 60 personer

Avstand til flyplassen

Gardermoen 180  km, ca 2 timer
Torp 15 km, ca 20 min
Rygge 65 km, ca 1 time og 50 min
Avstand til kollektivtrafikk
Ca fem minutters gange til buss og tog

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK