Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Astoria

Hamar,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Astoria, en unik hotellperle i Hamar, en time fra Gardermoen. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Astoria 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Astoria

Clarion Collection Hotel Astoria har perfekt beliggenhet sentralt i Hamar, en time med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi har 135 fine rom og tilbyr konferansemuligheter for 70 personer.

Restaurant og bar

I hotellets restaurant serverer vi hver dag en innholdsrik frokostbuffet. Her servers også ettermiddagskaffe og kveldsmat. 

Vi byr på kveldsmat

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss på Clarion Collection Hotel Astoria. Derfor serverer vi et lettere måltid bestående av suppe, salatbuffét, en varmrett og dessert, hver kveld fra kl. 18 til 21. Slik trenger du aldri å bekymre deg for å gå sulten.

Møte og konferanse i Hamar

Vår konferanseavdeling består av fire møterom med kapasitet til henholdsvis 70, 35, 20 og 12 personer i kinooppsett. Møterommene har alt man trenger for å arrangere en vellykket konferanse. Kontakt oss for et tilbud eller om du har spørsmål.

Opplev Hamar

I Hamar kan du besøke den gamle domkirken fra 1100-tallet, Norsk Jernbanemuseum eller hallen Vikingskipet som ble bygget for OL på Lillehammer i 1994. Hamar har også et variert kulturtilbud, og hvert år arrangeres det musikkfestivaler i byen.

Naturopplevelser

Hamar byr på gode muligheter til å nyte vakker natur. Her finnes for eksempel flere fine turstier og gode fiskevann. Mjøsa er kjent for sin store ørretbestand, og her kan du fiske uten fiskekort.

Kontakt

  • Torggata 23 2300 Hamar , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Buss til Hamar busstasjon, 
Følg Stangeveien og Torggata – ca. 500 m til hotellet

Tog

Tog til Hamar stasjon,
følg Torggata 300 m

Med fly

Oslo lufthavn Gardermoen
(ca. 1 time med bil eller tog)

Taxi

Vi anbefaler Taxi Hedmark, tlf 03650

Om Clarion Collection Hotel Astoria

Antall rom

135 rom - 150 sengeplasser

Antall konferanselokaler

4 stk - plass til opptil 70 deltagere

Avstand Oslo Lufthavn Gardermoen

89 km, ca. 1 time

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

2.280.169.511 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK