Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Fra flyplassen

Granbergs Buss
(forhåndsbestilles i resepsjonen)

Taxi

Vi anbefaler 
Tab Cab Arvidsjaur 
tlf +46 0960-10400

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Antall rom

42 rom - 80 senger

Antall møterom

3 stk - kapasitet for 124 deltagere

Avstand til flyplass

Arvidsjaur flyplass: 10 km
Skellefteå Airport: 152 km
Luleå Airport: 155 km

Om Clarion Collection

Les mer om Clarion Collection

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur er et sjarmerende og nytt hotell i området Skogen, sentralt i Arvidsjaur. Hotellet byr på både ettermiddagssnacks og kveldsmat. Et glimrende sted for både bedriftsreisende og privatreiser.

By og natur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ligger i området Skogen, i hjertet av Arvidsjaur. Her kan du oppleve et av områdets mest velkjente og eldste trebygninger. Bygget er varsomt restaurert og forvandlet til et moderne og hjemmekoselig hotell. Med hotellets unike beliggenhet har du mulighet for å å få en naturopplevelse av de sjeldne. Hele området er omringet av den enorme Norrländ skog som er perfekt for friluftslivsentusiaster.

50-tallet som inspirasjon

Når Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ble bygget var 50-tallet den store inspirasjonen. Tre og metall utgjør grunnlaget, og messing går som en rød tråd gjennom hele hotellets innredning.

Moderne med alt du trenger

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur passer perfekt for deg som reiser med jobb eller for deg som ønsker å besøke polarsirkelområdet som turist. Hotellet har tenkt komfort og stemning til fingerspissene. Hotellets 42 rom er alle utstyrt med iPads og flatskjermer med flere kanaler. For deg som ønsker litt ekstra luksus kan vi tilby to suiter med egen kjøkkeninnredning.

À la carte-restaurant

Hotellet legger til rette for at de blir det naturlige valget for restaurantopplevelser i Arvidsjaur. I hotellets à la carte restaurant kan du nyte lokale delikatesser som reinsdyr, elg og ferskfisket røye. For deg som er gjest på hotellet dekkes det hver kveld på til kveldsmat, og det byr hotellet på.

Måltider

På Clarion Collection Hotel Arvidsjaur skal du aldri behøve å gå sulten. Som gjest ved hotellet får du en god start på dagen med en næringsrik frokost. På ettermiddagen står alltid kaffe og noe å tygge på fremme. Når kvelden kommer dekkes det på til kveldsmat og det byr hotellet på.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK