Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection Hotel Amanda

Haugesund,  Norge

Clarion Collection Hotel Amanda er et vakkert hotell med norsk filmhistorie i veggene. Hotellet ligger sentralt i Haugesund med utsikt utover Smedasundet. Frokost, kaffe og hjemmebakst samt kveldsmat står dekket på hver dag, og det byr hotellet på.

Clarion Collection Hotel Amanda 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Amanda

Hotel Amanda ligger på byens indre kai med fantastisk utsikt til vakre Smedasunden like utenfor.

Beliggenhet

Hotellet ligger i gangavstand til byens yrende kulturliv. I gågaten finner du et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Om du vil strekke litt ekstra på bena er det ikke lange veien å rusle til Amandastatuen, rådhusplassen og Haraldsstøtten. Vi er stolte av byen vår og har samlet våre beste tips til deg her >>

Hotellet

Navnet Hotell Amanda er inspirert av den norske filmbransjens egen prisutdeling, Amandaprisen. Hotellet er derfor et naturlig sted å overnatte for besøkende til Norwegian International Film Festival som holdes hvert år. Hotellets interiør bærer preg av filmhistorie, og veggene er prydet med bilder av kjente skuespillere fra både fjernt og nært.

Kontantløst hotell

Vi har tatt skrittet inn i fremtiden og er nå et kontantløst hotell. For din og vår trygghet tar vi derfor kun i mot kortbetaling. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har fem møterom med plass for både større konferanser og mindre styremøter. Les mer om våre møterom her >> 

Måltider

Vi serverer et lettere måltid hver kveld. Du skal aldri trenge å gå sulten når du bor hos oss. Ved resepsjonen finner du vår bar, hvor du kan slappe av med en forfriskende drink. Frokost og kveldsmat står dekket på hver dag, og det byr vi på.

Aktiviteter

Etter en krevende konferanse eller en opplevelsesrik dag i Haugesund kan du slappe av i hotellets relax-avdeling. Her er det en avslappet atmosfære med komfortable møbler, finsk badstue, treningsapparater og eget rom for avkobling og sosialt samvær. I Haugesund finnes det en levende golfkultur. Vi samarbeider med Haugesund Golf og tilbyr, i perioder, golfpakker med greenfee inkludert. Følg med på hvilke tilbud vi har her >>

Historie

Hotel Amanda har en lang og spennende historie. Bygningen ble reist i 1903 og fungerte som hotell helt frem til 1950-tallet. Etter flere tiår som kontorlokaler ble huset igjen brukt som hotell fra 1989. Etter dette har hotellet spilt en sentral rolle i Haugesunds mange kulturelle arrangement som filmfestivalen og Sildajazzen. 

Kontakt

  • Telefon: +47 52 80 82 00
  • Faks: +47 52 72 86 21
  • E-post: cc.amanda@choice.no
  • Org. nr: 944 903 275
  • Smedasundet 93 5501 Haugesund , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Strandgata v/Torggata

Fra flyplassen

Flybussen eller kystbussen

Taxi

Vi anbefaler Haugaland Taxi tlf +47  52 81 81 81

Om Clarion Collection Hotel Amanda

Antall rom

133 rom - 246 sengeplasser

Antall møterom

5 stk - fra 24 til 70 personer

Avstand til flyplassen

Haugesund Lufthavn 15 km, ca 20 min

Avstand til kollektivtrafikk

Ca fem minutters gange fra hotellet til nærmeste bussholdeplass

Om Clarion Collection

Om Clarion Collection

 
2.280.169.511 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK