MenyLukk
Guider & reisetips

Familieferie? Nå får du tenåringsrom for 625 kr!

For bare 625 kr per natt kan du booke et tilleggsrom for dine store små mellom 13 og 19 år i nærheten av ditt eget. Det er plass til 2 personer på tenåringsrommet, og vår herlige hotellfrokost er selvfølgelig inkludert. Samle hele familien på den årlige familieturen, men med god plass for alle sammen!

Familieferie er en hyggelig mulighet for familien å samles og knyttes sammen på en annen måte enn i hverdagen. Man sitter i bilen og teller røde hus sammen, man spiser spennende mat sammen, man skaper nye opplevelser sammen - man gjør praktisk talt alt sammen. Det som derimot ikke alltid er like hyggelig er å bo sammen, på ett og samme hotellrom som er altfor lite for to voksne og et par tenåringer.

Og la oss være ærlige, det er kanskje ikke alltid like kult for tenåringen å henge med foreldrene hvert sekund av hver dag heller. Derfor har vi lansert tilleggsrom for tenåringer på en rekke av våre hotell! Her kan tenåringene høre på musikk, kaste sokkene på gulvet og taste på telefonen uten å holde andre våkne. Dette er en fantastisk mulighet for å få samlet hele familien, uten at man trenger å være oppå hverandre hele tiden.

Hvordan booker du et tenåringsrom?

Vilkår

Norge

Sverige

Danmark

Finland (€59/natt)

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.