Endelig herlig, nordisk sommer! Sola som så vidt rekker å gå ned før den står opp igjen. Glade mennesker hvor du enn går, som hele vinteren har sittet inne og lengtet etter disse månedene. Å bruke ferien i Nord-Europa er fantastisk. Vel, helt til du dypper tærne i vannet…

Takbasseng i Helsingfors
På Clarion Hotel Helsinki kan du ta en svømmetur med utsikt over hele Helsinki

Vi har ikke tenkt å lyve for deg – badenymfer har litt utfordringer her i Norden. Vannet er ofte så kaldt at de må velge mellom å holde seg tørre eller å bli forkjølt. Det er jo ikke rettferdig. Vi har derfor funnet sommerens beste bad til deg som vil tilbringe ferien i Norden, og som samtidig ikke vil fryse når du bader.

Clarion Hotel® Helsinki

Clarion Hotel® Helsinki kan du ta en svømmetur med utsikt over hele Helsinki, i et basseng som er oppvarmet året rundt. Bassenget som ligger på hotellets tak har også en del som stikker ut, så ikke svøm for langt om du har litt høydeskrekk.

Avalon Hotel, Göteborg

Som Clarion Hotel® Helsinki har også Avalon Hotel et takbasseng hvor du kan titte ned på byen og alle menneskene under svømmeturen din. Her kan du også bestille gode drinker fra takterrassens bar. Om du bor i hotellets suite får du dessuten bassenget for deg selv, både under morgenbadet og under kveldsdukkerten.

Hotellbasseng på taket på Avalon i GøteborgHa bassenget helt for deg selv på Avalon Hotel. Foto: Bobo Olsson/Nights

Farris Bad, Larvik

Med en uslåelig beliggenhet like ved havet finner du Farris Bad. Hotellet ligger delvis over selve Larviksfjorden, og har et av Skandinavias beste spaanlegg. Her finner du alt fra lange baderitualer til spabehandlinger og yogatimer. Om du vil prøve deg på friskt saltvann kan du også ta trappen som går ytterst fra hotellets spaanlegg og rett ned i havet.

Rom med balkong – Foto: Bobo Olsson/Nights

Clarion Collection® Hotel Aurora, Tromsø

Naturen i Tromsø er helt fantastisk. Finnes det noen bedre måte å nyte den på enn fra et varmt og brusende boblebad? Tror ikke det. I Clarion Collection® Hotel Auroras sitt boblebad i øverste etasje sitter du omringet av vakre fjelltopper, midnattssol og gnistrende hav. Vakkert.

Clarion Hotel® Arlanda Airport, Stockholm

Flyskrekk? Ingen problem. Du trenger ikke å fly land og strand for å få en deilig badeferie. Du trenger faktisk ikke engang å gå inn på flyplassen. Bare bli på Clarion Hotel® Arlanda Airport som ligger rett utenfor. Her venter et varmt og herlig utendørsbasseng, perfekt for late dager hvor du bare vil nyte sol og sommer. (Eller hvorfor ikke ta en dukkert med klærne på, like etter en vellykket konferanse?)

Relaterte artikler:

10 herlige hotellbasseng i Norge og Sverige

Se 10 fantastiske spahotell i Norden

Guide til 7 mindre kjente spaopplevelser i Norden

De 10 beste tipsene for den ultimate sommeren