Guider & reisetips

Bli kjent med Quality Hotel™

Sjekk inn med et smil. Quality Hotel™ har alt du trenger, uansett anledning, årstid og tid på døgnet. Ta med familien på weekendtur eller kombiner konferansen med teambuilding. På Quality Hotel er det alltid smil, latter og moro. Mye moro.

Seng på hotellrom med vindu Quality Hotel The Mill

Hotell der du vil bo

Du velger utgangspunktet for turen. Uansett hva du skal, om det er business eller pleasure, finnes Quality Hotel der du vil bo. De 58 hotellene finner du på ulike destinasjoner i bysentre, nabolag, på naturnære destinasjoner og ved flyplasser i Norge, Sverige og Danmark.

Kom som kaos - dra som familie

Family eating breakfast at Quality Hotel På tide med litt kvalitetstid med familien? Sjekker du inn på Quality Hotel er det eneste du trenger å tenke på er om du skal spise eggerøre eller yoghurt til frokost, for oppvasken, den slipper du å ta. Lykkelige barn gir lykkelige foreldre, og på hotellene skjer det så mye, spesielt i helger og skoleferier at dagene flyr. Og alle, voksne som barn, sover godt når kvelden kommer i familierom med smart innredning. Om sommeren står barna i hvert fall i fokus; lekerom, ansiktsmaling, pannekaker og vafler er bare noe av det familiene kan vente seg. Og såklart gratis is!

Kom som kollega - dra som kompis

Konferanse, team-building, møte, konfirmasjon eller hva enn det måtte være. Quality Hotel har plassen, du har gjestene. Det er ikke et event som er for stort eller for lite. Skal du arrangere årsmøte eller konferanse med jobben stiller Quality Hotel med moderne lokaler, ekspertise og alt av utstyr, og ikke minst utømmelige mengder av kaffe, popcorn og soft-is.

Conference guests at Quality Hotel

Hotellene byr på flere muligheter for å koble av etter arbeidsdagen. Få ut energi på trening, senk pulsen i relaxavdelingen, feir vellykkede møter i Bar X, eller koble av i Q-Zone, den sosiale møteplassen der alle kan samles og ha en gøyal kveld. Utfordre hverandre i en runde shuffleboard eller foosball, eller hva med å bli enda bedre kjent med dine kollegaer med spennende FuelBox-kort som garantert kickstarter de gode samtalene? Les mer om konferanse- og eventmulighetene på Quality Hotel.

Smakfulle matopplevelser

Quality Hotel brenner for god mat og har fokus på å servere lokalproduserte og økologiske råvarer. Her får du servert grønne, freshe, digge retter som er laget med miljø og minimalt med matsvinn i tankene. Husk at frokost er dagens viktigste måltid, så rull ut av senga, ned i tøflene og kom ned til en velfylt og næringsrik frokostbuffé. Det koster ikke en krone ekstra!

Seasons lunch by Quality Hotel På Quality Hotel er lunsjkonseptet Seasons tilpasset sesongens råvarer.

Er du glad i god, ukomplisert mat laget fra bunnen av? Ta turen innom Brasserie X! Dette restaurantkonseptet finner du på flere Quality Hotel, og her føler du deg hjemme – uansett om du er med kjernefamilien, potensiell forretningspartner eller bare vil nyte det gode livet helt alene. På Brasserie X møtes nordiske råvarer og fransk inspirasjon til fryd for både munn og mage. Finn restauranten som ligger nærmest deg og book bord.

Quality-Hotel-Brasserie-x-pankofritert-gulrot-mat

Uansett om du skal på tur med familien, konferanse med jobben eller spa med kjæresten, så finnes det både hotellrom, møterom og hjerterom for deg på Quality Hotel. Book ditt neste opphold her!


Les mer

Vil du lese mer om Quality Hotel? Gjør det her.

Barnas Sommer – perfekte hotell for deg og familien

3 eksperttips til din neste konferanse

BlogPostView-tagsQuality Hotel™