MenyLukk
Guider & reisetips

5 nyttårspakker i Stockholm – unn deg litt ekstra alt!

Ro ned etter et hektisk 2021. Glem både matlaging og julevask, og sjekk inn i Stockholm istedenfor! Her har vi samlet 5 forskjellige nyttårspakker for deg. Middag, fyrverkeri, familievennlig stemning, bobler og sen utsjekk - hva mer trengs for å ønske 2022 velkommen?

Venner som feirer det nye året
Samle gjengen og feir det nye året!

1. Velg mellom 3 nyttårspakker på Clarion Hotel® Sign

Gjør det meste ut av dine siste timer i 2021 på Clarion Hotel Sign! Her kan du velge hvilken tid du vil spise nyttårsmiddagen, og hva sier du til å starte dagen eller ende året i et oppvarmet utendørsbasseng under åpen himmel? Velkommen skal dere være!

Les om de forskjellige pakkene og book her!

Hvor: Stockholm city, Östra Järnvägsgatan 35

2. Skål inn 2022 med Stockholms beste utsikt på HOBO

Avslutt 2021 med en herlig middag på IZAKAYA - hvor du får utsikt over hele Stockholm - og nyt deretter en behagelig overnatting på HOBO. Her inngår et glass Champagne på SuS når klokka slår 00, samt sen utsjekk. Og du, bytt ut dagen-derpå-pizzaen med en herlig frokost servert på TAK.

Book ditt nyttår på HOBO idag.

Hvor: Stockholm city, Brunkebergstorg 4

New Year celebration at HOBO_16_9

3. Nyttårsaften med hele familien på Quality Hotel™ Friends

Sjekk inn på et herlig familierom på Quality Hotel Friends. Lek med (les: slit ut) barna i hotellets store lekerom, hvor du finner hoppeslott, trampoline, bordtennis og mye mer. Som alltid får alle barn spise så mye popcorn og is de bare vil. Mot kvelden er det duket for en velsmakende 3-rettersmiddag. Barna får selvfølgelig en egen meny. Dette blir både en dag og kveld dere sent vil glemme!

Les mer og book her!

Hvor: Solna, Råsta Strandväg 1

4. Ring 2022 inn med stil på At Six!

Let's face it. Om det finnes en kveld for EKSTRA ALT så er det nyttårsaften! Slå på stortromma og book nyttårspakke på At Six - vi kan garantere at du ikke blir skuffet. Nyt en matopplevelse uten like, bestående av fem retter i Dining Room. Skål inn tolvtimen, og våkne opp til en magisk frokost etter en god natts søvn!

For å se menyen og booke, klikk her.

Hvor: Stockholm city, Brunkebergstorg 6

restaurant-at-six Avslutt året på At Six med ekte smakssensasjoner og en nøye utvalgt vinpakke.

5. Et magisk nyttår på restaurant Lykke och Nordic Light Hotel

I tillegg til en 4-rettersmiddag i restauranten, Lykke, og en overnatting på Nordic Light Hotel, inngår også en halvflaske mousserende vin på rommet ved ankomst, etterfulgt av en velkomstdrink i baren. Og kanskje det beste av alt: frokosten serveres helt fram til 13.00 på første nyttårsdag! Så om du feirer for hardt på kvelden trenger du ikke å være redd for å gå glipp av frokosten - du rekker å sove ordentlig ut. Gå ikke glipp av sjansen til å avslutte 2021 med litt ekstra luksus på Nordic Light Hotel!

Pakken booker du her!

Hvor: Stockholm city, Vasaplan 7

Flere hotell i Stockholm som tilbyr nyttårspakker

Lyst til å feire nyttår i Gøteborg? Sjekk nyttårspakkene våre her!


Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi følger selvsagt myndighetenes seneste regler og retningslinjer. Vil du lese mer om hva vi gjør for å minske smitterisikoen og passer på at ditt opphold er trygt - klikk her for de siste tiltakene på våre hotell i Sverige. NB: Siden er på svensk.

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.