Gå til innhold
Guider & reisetips

La moppen ligge – feir nyttårsaften på hotell i Oslo

Hva har du ønsket deg til jul? Her kommer et forslag til en ting du kanskje har glemt å skrive på lista: en velfortjent pause etter julematlaging, julerydding og julepynting. Slipp ansvaret og sjekk inn på hotell i hovedstaden!

Fyrverkerier på nyttårsaften med silhuetter

Godt nyttår!

Nyttårsaften – årets feteste fest! Avslutningen på det gamle året, og starten på det nye. Lufta full av forventninger om at året som kommer skal bli det beste hittil. Ikke våkn opp første dag i det nye året til tomflasker og matrester. Våkn opp i en deilig, myk hotellseng i stedet. Hvilket hotell velger du?

Få romantisk utsikt over fyrverkeriene på THE THIEF

facade-the-thiefBli møtt av dette synet når dere kommer tilbake fra fyrverkerispeiding

Er det en aften som virkelig fortjener gullkant, er det denne. Ta med deg din kjære til THE THIEF for å feire det som har vært og det som kommer. Hvorfor ikke sjekke inn mens det fortsatt er lyst ute, og starte feiringen med spa? Etterpå kan dere gå opp på rommet og putte på finstasen. I restaurant THIEF FOODBAR venter en femretters nyttårsmeny på dere.

Med hotellets romantiske beliggenhet på Tjuvholmen, rett ved vannet, er det bare å ta på seg varme klær og tusle ut når klokka nærmer seg midnatt. Det skytes opp fyrverkerier fra Tjuvholmen og fra en flåte nedenfor Rådhuset, så ta en romantisk spasertur langs Aker Brygge og se himmelen lyses opp av farger, håp og forventninger for 2019.

Book rom på The THE THIEF her.

Ta familien under armen og dra til Comfort Hotel® Grand Central

room-bed-comfort-hotel-grand-centralTa på dere penklærne og ta kule bilder til familiealbumet med deres stilige rom som bakgrunn

Sjekk inn på hotell og sjekk ut av ansvaret. De voksne fortjener en pause fra matlaging og oppvask for å stresse ned og være sammen med familien. Ta toget, trikken eller bussen til Østbanehallen på Oslo S, og sjekk inn på Comfort Hotel® Grand Central. Hotellet har et moderne design i New York-stil. Kult for kidsa og avslappende for foreldrene.

Når du bor her, har du alt innen rekkevidde. Gå ut i kvelden og finn en restaurant som serverer den maten dere har lyst på. Hvis dere er i nærheten av hotellet når klokka nesten er et nytt år, kan dere løpe om kapp bort til operataket. Der kan dere se fyrverkeriene speile seg i vannet som ligger rett foran dere.

Les mer om Comfort Hotel® Grand Central her.

Slipp rydding dagen derpå – ta med vennegjengen på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

lobby-check-in-comfort-hotel-xpress-youngstorget2Hvem tar første runde?

Man lar ikke en venn våkne opp 1. januar til et kollektiv fullt av tomflasker og rødvinsflekker. Designhotellet Comfort Hotel® Xpress Youngstorget er det perfekte sted for “verdens beste jenter”, “gutta krutt” og vennegjenger generelt. Sjekk inn klokka 15 og ta en lur i den digge hotellsenga for å lade opp til kveldens party. For en liten slant ekstra kan dere også sove ekstra lenge dagen derpå.

Etter høneblunden kan dere kjøpe med noe å drikke fra hotellets Barception og gå ned i etasjen under lobbyen. Der er det mulig å spille dart og bordtennis, eller bare henge ut og vente på at tiden er inne for å gå ut og spise. Hotellet ligger rett ved Youngstorget og er omringet av restauranter, barer og klubber, så da sparer du de taxipengene. Bra for lommeboka og bra for miljøet. Ha det gøy!

Book rom på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget her.

Godt nyttår!