MenyLukk
Guider & reisetips

Europas beste hotell 2017 finner du i Oslo

Comfort Hotel® Grand Central er blant 150 hotell i kjeden kåret til Europas beste av Choice Hotels International. Det er bla. hotellets fantastiske service og gjestetilfredshet som har sørget for at hotellet kan smykke seg med tittelen.

I hjertet av Oslo

Comfort Hotel Grand Central ligger på Østbanehallen, midt hjertet av hovedstaden. Hotellet har med sine 170 rom, der 113 av rommene er helt unike med unikt design, utmerket seg i bransjen. Sjela til hotellet ligger i de 4,5 metrene under taket, og tidsreisen du blir tatt med på når du sjekker inn på hotellet. Deler av hotellet stammer fra Oslos 1800-tall, med rom og vegger som er fredet og ikke rørt siden de først ble bygget. Samtidig tar hotellet med deg på en urban reise med digitale løsninger, eventer og et team som gjør alt for å imøtekomme gjestenes forventninger.

Comfort Hotel® Grand Centrals deilige lobby

Et av mange rom med unik design

Et populært hotell

Det er ikke første gang hotellet utmerker seg internasjonalt. I 2016 tok hotellet gull under den årlige HSMAI awards for Serviceløftet i kategorien Tjenesteutvikling. Hotellet har også flere ganger blitt kåret til Norges ledende forretningshotell, og ble i 2015 kåret til Unique Hotel of the Year av Luxury Travel Guide.

Denne utmerkelsen henger høyt og vi er stolte og glade for å få internasjonal anerkjennelse for den jobben som blir gjort av våre helter på hotellet. Våre ansatte er nøkkelen til suksess – de står på hver dag for å skape unike hotellopplevelser for våre gjester og det er deres personlighet som skinner og skaper den varme og hyggelige atmosfæren på hotellet. Vi leverer et moderne og urbant produkt i et historisk bygg så her har vi unike rom med stor fokus på spesiell design og spennende utforming. Dette skal feires med de ansatte som i virkeligheten er våre hverdagshelter. De som skaper litt magi til oss alle hver eneste dag, sier Robert Holan, hotelldirektør ved Comfort Hotel Grand Central.


Les mer om hotellet og prisen her.

Se gjerne på alle våre hotell i Oslo

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.