MenyLukk

Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Enkelte medlemmer har i dag mottatt en sms fra Nordic Choice Club med beskjed om at passordet for innlogg på klubben er endret. Vi har for øyeblikket stengt ned alle vår medlemsprofiler, og det vil derfor ikke være mulig å logge inn på medlemssidene. Vi jobber med saken, og det er ikke behov for å ringe kundeservice om dette problemet. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com. Takk for tålmodigheten!

Guider & reisetips

De beste tipsene til sommerstemning i Oslo

Sommeren er ikke over ennå! August er ofte den beste sommermåneden i Oslo. Om vi er heldige varer de varme, fine sommerkveldene til langt ut i september. 

Venner hopper fra badebrygge
Ta en svømmetur en sen sommerkveld

Oslos varme dager og lyse netter kan nytes både i parker, på uteserveringer og på stranden. En av byens mest populære uteserveringer er Rodins på Comfort Hotel Karl Johan, midt i Oslo sentrum. Vi ba hotellets tilidgere direktør, Robert Holan, om å liste opp sine beste tips om hvordan man bør oppleve Oslo på sommeren.

Robert Holan på Comfort Hotel Karl Johan.

Hos Rodins får du både sjømat og retter fra grillen.

Uteserveringen på Rodins.

Langgrunn strand

Det finnes mange bra steder å ta et nattbad utenfor Oslo sentrum. For eksempel sandstranden Katten ved Nordstrand, cirka ti minutter med bil fra Oslo sentrum. Stranden er langgrunn, og betongbryggen har et hoppetårn. Sjekk også ut den nye og populære badeplassen på Sørenga, like ved Operaen.

Sørenga, OsloSørenga med barcode i bakgrunnen. Foto: Elisabeth Ellijoy Frengen / Foap / visitnorway.com

Blåmuggost og bacon

Den beste nattmaten får jeg på Munchies på Grünerløkka. Her serverer de burgeren Munchie Burger, med blåmuggost, karamellisert løk og bacon. Denne er helt fantastisk. Gode vegetarburgere har de også.

Hvor: Thorvald Meyers gate 36A

Rosévin i parken

Er du på jakt etter en piknikvennlig park? Ta sikte på hjørnet av Josefines gate og Hegdehaugsveien. Der finner du en liten idyll som er noe så uvanlig som en offentlig hage midt i Oslo. Stopp gjerne på Pascal for å kjøpe en piknikkurv. Tar du med deg pledd og rosévin har du mange herlige timer foran deg.

Hvor: Henrik Ibsens gate 36

Skalldyr og havutsikt

Dersom du vil besøke en hyggelig sommerrestaurant på en fin kveld, skal du bestille bord på Lille Herbern på Bygdøy. Havutsikten kombinert med ferske skalldyr er uslåelig.

Hvor: Herbernveien 1

SkalldyrSkalldyr er sommer!

Artistenes favoritt

Om du bare skal besøke én nattklubb, er det Jæger som gjelder. En intimt sted med internasjonal følelse. Her kan du oppleve New Yorks beste DJ-er og verdensartister som henger i baren.

Hvor: Grensen 9

Iskald is

På en virkelig varm dag er Ice Crime et «must». Hjemmelagd is med spennende smakskombinasjoner. Min favoritt er rødbet med sitronskall.

Hvor: Olaf Ryes Plass 3

Spasertur med sjøluft

En fin måte å oppleve både det nye og det gamle Oslo på, er å ta en spasertur langs Havnepromenaden fra Sørenga til Aker Brygge. Her vil du finne båter, kultur, historie, arkitektur og duften av sjø.

Hvor: Sørengkaia

Oslo sett fra kajakkFra sjøen har du god utsikt mot Sørenga og barcode. Hva med å leie en kajakk?


Vil du oppleve Oslo på sommeren? Nordic Choice Hotels har 12 hotell i Oslo sentrum. Book her!

Av: Morten Ståle Nilsen, Rävudden & Hanne Kristine Vederhus, Nordic Choice Hotels

Denne saken ble først publisert i medlemsmagasinet Nights nr. 13 2017

Tagger

Nyeste innlegg

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!