Gnistrende skare, nyoppkjørte utforløyper, after-ski, familiehygge og peiskos. Her er noen av hotellene som leverer vinteropplevelser utenom det vanlige.

Vinter, spa og klatring på Norefjell

Norefjell Ski & Spa som ligger kun en halvannen times kjøretur fra Oslo, er blitt en familiefavoritt. Oppskriften for å få familier til å trives her er enkel: Familien kan gjøre alt mulig sammen – fra å gå på spa til å leke i klatreveggen. Og så er det selvfølgelig viktig å bo bra – enten på doble rom, suiter eller i leiligheter.

main_qualitysparesortnorefjell

Hotellet som har vunnet priser for arkitektur og design. Rett utenfor døren ligger både langrenns- og alpinløypene og venter. Og det er ingen ulempe med boblebad, kjelkebakker og andre aktiviteter tenner stjerner i øynene på barna.

Spa for store og små

Hotellet er kanskje aller mest kjent for det som skjer innendørs. Så uansett hvordan vinteren blir i år, er mulighetene mange. Spa er ofte forbudte områder for barn, men slik er det ikke på Norefjell. Barn over sju år er velkomne til å ta behandlinger og massasje tilpasset barn. Hele familien kan også få behandlinger sammen.

En familievennlig fjell-weekend

Et annet populært tilbud for familiene er hotellets 16-meter høye klatrevegg. Også boalternativene på hotellet er en grunn til at mange familier har gjort hotellet til sin favoritt. Velg mellom store suiter med to soverom og kjøkken, og leiligheter som er godt utstyrt med både kjøkken og vaskemuligheter. I skoleferiene tilbyr hotellet barnetilpassede buffeter, disko og kule konkurranser.

Les mer om hotellet på Norefjell 

Vinterromantikk i Vrådal

349-straand-hotel-inng

Midt i hjertet av Telemark finner du Quality Straand Hotel i all sin prakt. Hotellet er et av de eldste i området, og byr på en mengde vinteraktiviteter for både store og små. Her møter dere en mattradisjon som har røtter langt tilbake i tid, og råvarene hentes selvfølgelig fra nærområdet.

Nærheten til Vrådal Panorama Skisenter med bakker i alle vanskelighetsgrader gjør hotellet attraktivt både for barnefamilier som skal lære seg å gå på ski, og de mer erfarne som søker større utfordringer. Dra hit sammen med din kjære for en romantisk weekend, eller sammen med hele familien for en skikkelig vinteropplevelse.

Les mer om hotellet i Vrådal

qr_hafjell_ge_aktivitet_ski2

 

Drømmested for alpint i Åre

fasad_vinter
Spenn på dere skiene rett utenfor hotelldørene til Copperhill Mountain Lodge, og utforsk Åres vidstrakte heissystem og storslagne utsiktspunkter. Heisen Copperhill Express tar dere hele veien hjem igjen når dagen avsluttes helt perfekt med en ettermiddag på spa. Åre-Björnens ligger ikke langt unna, og du kan dra på skitur med helikopter fra hotellets egen helikopterlandingsplass.

Copperhill Mountain Lodge byr på arkitektur i verdensklasse, med varm atmosfære og omtanke i enhver detalj. Nyt lokal mat og avslappende hytteliv på hotellet.

Les mer om hotellet i Åre

Arktiske opplevelser i Narvik

Med et fjell omgitt av fjorder blir utforkjøring i Narvik en mektig opplevelse. Hotellet Quality Hotel Grand Royal i Narvik ligger bare noen få minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg, et anlegg som tilbyr både skiskole, kjelkebakker og alpine konkurranser arrangert av Narviks slalåmklubb og skiskole.

De storslåtte arktiske omgivelsene inviterer til en annerledes og helt spesiell vinterferie. Gondolbanen er Narvikfjellets tar dere til Øvre Fjellheisstasjon, 656 meter over havet. Nyt panoramautsikt over Ofotfjorden og flere kjente fjellmassiver, hvorav fjellet “Den Sovende Dronning” er et av de aller mest kjente. På godværsdager kan dere til og med skimte Lofotveggen i det fjerne.

Les mer om hotellet i Narvik