MenyLukk

Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com. Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

Eventyr & opplevelser

NABOVARSEL: Vi feirer åpningen av nye Clarion Hotel® The Hub med frokostforedrag og nabolagskonsert!

Torsdag 7. mars 2019 feirer vi åpningen av Oslos nye storstue, Clarion Hotel® The Hub, med en festdag som ALLE er invitert til! Det hele starter med et frokostforedrag med Petter A. Stordalen og avsluttes med en konsert med fantastiske artister, midt på Jernbanetorget i Oslo.

Plakat nabolagskonsert Clarion Hotel The Hub

Frokostforedrag med Petter A. Stordalen

Petter A. Stordalen at VK2019

Dagen starter med frokostforedrag med Petter A. Stordalen på Clarion Hotel The Hub kl. 08:30 og kl. 10:30, der vi blant annet får høre hva som får 16 000 ansatte til å glede seg til mandager, og hvordan en kurv med jordbær ble til en kultur med mot, energi og begeistring. For å delta på frokostforedraget må du melde deg på - førstemann til mølla!

Nabolagskonsert - for hele Oslo

Clarion Hotel The Hub facade Hva er en fest uten bra musikk? Dagen avsluttes med en utendørs-nabolagskonsert kl. 17:45 med fantastiske artister midt på Jernbanetorget i Oslo. Ingen påmelding er påkrevd, bare ta med deg familie, kolleger og venner. Vi lover god stemning! Les mer om konserten her!

Tagger

Nyeste innlegg

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!