PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Eventyr & opplevelser

Spise, sove og spise litt til? Ja takk!

Kalenderen er stappfull, og du har verken tid eller energi til å reise langt for en ferietur. Hvorfor ikke være turist i egen by – eller nabobyen – og unne deg en hotellovernatting som inkluderer 3-retters middag og frokost for en skikkelig bra pris? Da er det heller ingenting i veien for å dra rett til jobben dagen etter, men en lang morgen er kanskje mer fristende?

Hotellmiddag
Middag på hotell er aldri feil!

Book nå

3-retters middag, overnatting og frokost

Å være turist i egen by må sies å være undervurdert. Ofte er man så opptatt av at man skal reise langt når man først skal på ferie, at man glemmer hva eget land og egen by har å by (!) på. Som Osloboer har du kanskje sett Sinnataggen, men har du akt i Korketrekkeren? Bor du i Stockholm, har du kanskje gått i gamlebyen, men har du vært på spøkelses- og historietur? Og har du i det hele tatt besøkt alle de koselige spisestedene på Nyhavn i Købehanvn?

Copenhagen, boats in Nyhavn_16_9Koselige Nyhavn i København er alltid verdt et besøk.

Senk pulsen, skål, spis

Det finnes skjulte perler i hver en by, og det er kun et tastetrykk som står mellom deg og en herlig, velfortjent opplevelse. Ta med deg vennegjengen på vinterbading i Oslofjorden eller skøytegåing i Oslos “Spikersuppa” før dere varmer dere og senker pulsen på et hotellrom, og deretter skåler med noe godt i glasset over en 3-retters middag ordnet i stand av hotellets restaurant. Eller gjør det samme i Gøteborg, Bergen, Helsinki…

Ice skating 2_16_9Hva med en tur på skøyter i Spikersuppa i Oslo før dere inntar hotellrommet?

Fortsett å skåle ut i de sene timer, før dere lar den deilige hotelldynen omfavne kroppen og hodet plasseres godt ned i en hotellpute som slår hver en hjemmepute any day. Stå opp uthvilte (eller trøtte, alt ettersom) og nyt en deilig hotellfrokost (let’s face it, hotellfrokost er det beste som finnes!)

Vi lader batteriene dine

Det er også helt lov å bare sjekke rett inn på hotellet uten å gjøre noe som helst spenstig i forkant - annet enn å komme deg til destinasjonen, vel og merke. Kanskje er det lenge siden du og partneren din har gjort noe hyggelig sammen - barna, oppussingen, grønnsaksdyrkingen i eget drivhus eller curling-gjengen på jobb har spist opp tiden. Dere trenger tid og pusterom for dere selv - sammen. Hva er vel da bedre enn å tilbringe 24 timer på hotell med 3-retters middag, overnatting og frokost? Lade batteriene, er det noe som heter, og vi har altså oppskriften.

Standard double room hotel At Six_16_9Kan det kanskje friste med et opphold på At Six i Stockholm?

Come on, bestill innen 16. april!

Du kan selvfølgelig ta med hele storfamilien også. Enhver familie har større potensiale for å havne i “zen-modus” på et hotell enn hjemme - kanskje innser du at storfamilien din ikke er så slitsom som du har følt de siste dagene? Ta fram kalenderen, almanakken, notatboka eller mobilkalenderen og plott inn et passende tidspunkt for en skikkelig avkobling. Bare husk at oppholdet må finne sted innen 16. april 2023. Man finner vel alltids et smutthull i kalenderen innen den tid, gjør man ikke?

Dinner winter - CL Amaranten brunch_16_9Noen ganger er det deilig å bare lene seg tilbake og slippe å lage middagen selv.

Book nå

3-retters middag, overnatting og frokost

Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.