PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Eventyr & opplevelser

Lollo & Bernie sjekker inn på Quality Hotel™ i sommer

Lollo & Bernie kjører reprise på fjorårets sommersuksess! Vings danseglade maskoter har atter en gang forlatt eksotiske strender og palmetrær for å møte fansen i Norge og Sverige for tredje år på rad. Se hvor dere kan møte dem!

Lollo & Bernie sjekker inn på Quality Hotel

Ønsker du å gi barna en uforglemmelig sommer? Vings gøyale maskoter, Lollo & Bernie, tar med seg moroa nordover og sjekker inn på utvalgte Quality Hotel™. De sjekker inn for hele sommeren på Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund og Quality Hotel™ Sarpsborg - men frykt ikke, de kommer plutselig en tur til en by nær deg også. Se bookingsidene for oversikt over hvilke hotell de planlegger å besøke, og til hvilke datoer.

Møt Lollo & Bernie i Norge

Møt Lollo & Bernie i Sverige

Facade and pool at Quality Hotel Skjærgården_originalBassenget på Quality Hotel™ Skjærgården = plask og hyl og og skrukkete rosinhud på fingrene.

Dette kan barna glede seg til

Fra Lollo & Bernie sjekker inn på hotellet til de sjekker ut, har de, sammen med sine aktivitetsteam, lovet å by på masse morsomme aktiviteter, eventyr og underholdning for hele familien. Hva sier dere om å være med på spennende skattejakt, eller å bli med Lollo & Bernie på alle deres artige oppdrag? Hver dag kjører aktivitetsteamet familieaktiviteter spesielt tilpasset for barn mellom 3-7 år, både med og uten Lollo & Bernie. Dagen avsluttes med Lollo & Bernies veldig populære Mini Disco, der dere får muligheten til å danse og vise deres beste dance moves til de kule Lollo & Bernie-sangene.

Det blir selvsagt mulighet for å ta et feriebilde med Lollo & Bernie og hilse på dem ordentlig. Du vet kanskje allerede at de har en helt ny hilsemåte i form av en albue-high five? Kom bortom, så kan de lære deg den!

Quality_Hotel_Lollo_and_Bernie_karaoke

Let's Go Green med Lollo & Bernie

Lollo & Bernie arrangerer en populær rundtur, der de hjelper barna med å sortere søppel i riktig søppeldunk. Så i tillegg til Mini Disco, foto session, skattejakt og bingo, har barna også mulighet til å delta i miljøaktiviteten “Let’s Go Green”. Vandringen vil ta sted på alle Quality Hotel™ som Lollo & Bernie besøker.

Quality_Hotel_Lollo_og_Bernie_sjekker_inn

Barnetilbud på alle Quality Hotel™

Har du ikke mulighet til å komme mens Lollo & Bernie er hos oss? Frykt ikke, vi har tilbud for barn hele året på alle Quality Hotel. Alle barn får VIP-behandling, i form av barnemenyer med mange fristende valg, lekegrupper og frukt.

Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.