MenyLukk
Eventyr & opplevelser

Møt Lollo & Bernie i Norge i høstferien

Publisert: 20 mai 2020 | Sist oppdatert: 4 september 2020

Når ikke dere får dra til sydlige strøk, får sydlige strøk komme til dere. Ving-maskotene Lollo & Bernie gjentar sommerens suksess og kommer til Norge i høstferien også. Se hvor dere kan møte dem!

Lollo, Bernie & Petter.

Ferien kan til tider føles litt vel lang når barna vil løpe rundt og leke, og det eneste du vil er å ta det rolig i et par minutter. Lollo & Bernie to the rescue!

Aktiviteter og underholdning for små og store barn

Har du barn mellom 0 og 7 år, er barna (i følge med voksen) invitert til Lollo & Bernies barneklubb der det arrangeres leker, aktiviteter og forskjellige arrangementer. Dessuten vil bamsen og sjiraffen dukke opp rundt omkring på hotellene for å hilse og bli med på bilder.

For barna mellom 8 og 11 år finnes konseptet Teen Lounge. Her kan barna spille bordtennis og bli med på ulike typer aktiviteter som arrangeres flere ganger daglig.

Helsemyndighetenes råd og anbefalinger følges selvfølgelig. Aktivitetene har en maksgrense på hvor mange barn det er plass til, og blir det fullt er det de som har kjøpt pakke hos Ving som prioriteres.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/ZZyM255bPCE

Her kan dere møte Lollo & Bernie

Bor dere på Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund eller Quality Hotel™ Sarpsborg en gang mellom 25. september og 11. oktober, står Lollo & Bernie og venter på dere. Book rom direkte på hjemmesiden vår for å få garantert best pris.

Skulle du befinne deg i Sverige mellom 23. oktober og 1. november finner du Lollo og Bernie på Clarion Hotel® Sign i Stockholm, Quality Hotel™ 11 i Gøteborg.

Hvert år treffer titusenvis av barn Lollo & Bernie ute på våre hotell der de byr på morsomme påfunn, lek og dans. Barnas favoritter er i tillegg svært populære på Youtube der dansen deres har drøyt 38 millioner visninger. Vi vet at det er mange barn som ser fram mot å få tilbringe tid med Lollo & Bernie igjen. Det er derfor veldig hyggelig at barna nå kan treffe våre kjære maskoter på hjemmebane. Alle aktivitetene blir selvsagt utført i samsvar med myndighetenes retningslinjer, sier Fredrik Henriksson, kommunikasjonssjef i Ving.


Nyeste innlegg