MenyLukk
Eventyr & opplevelser

Lollo & Bernie sjekker inn på Quality Hotel™ i sommer

Når ikke dere får dra til sydlige strøk, får sydlige strøk komme til dere. Ving-maskotene Lollo & Bernie gjentar fjorårets sommersuksess og kommer til Norge i år også. Se hvor dere kan møte dem!

Lollo & Bernie sjekker inn på Quality Hotel

Ønsker du å gi barna en uforglemmelig sommer? Sydentur og palmesus blir vanskelig i år, men Vings gøyale maskoter, Lollo & Bernie, tar med seg moroa nordover og sjekker inn på utvalgte Quality Hotel™. Lollo & Bernie drar også på turné og inviterer store og små til et skikkelig ferieprogram! Se turnéoversikten og på hvilke destinasjoner de sjekker inn for hele sommeren.

Uansett om dere møter L&B på turné eller på et hotell der de bor gjennom hele sommeren, er det dette dere har i vente:

Dette kan barna glede seg til

Fra Lollo & Bernie sjekker inn på hotellet til de sjekker ut, har de, sammen med sine aktivitetsteam, lovet å by på masse morsomme aktiviteter, eventyr og underholdning for hele familien. Hva sier dere om å være med på spennende skattejakt, eller å bli med Lollo & Bernie på alle deres artige oppdrag? Hver dag kjører aktivitetsteamet familieaktiviteter spesielt tilpasset for barn mellom 3-7 år, både med og uten Lollo & Bernie. Dagen avsluttes med Lollo & Bernies veldig populære Mini Disco, der dere får muligheten til å danse og vise deres beste dance moves til de kule Lollo & Bernie-sangene. Det blir selvsagt mulighet for å ta et feriebilde med Lollo & Bernie og hilse på dem ordentlig. Du vet kanskje allerede at de har en helt ny hilsemåte i form av en albue-high five? Kom bortom, så kan de lære deg den!

Quality_Hotel_Lollo_and_Bernie_karaoke

Let´s Go Green med Lollo & Bernie

Lollo & Bernie arrangerer en populær rundtur, der de hjelper barna med å sortere søppel i riktig søppeldunk. Så i tillegg til Mini Disco, foto session, skattejakt og bingo, har barna også mulighet til å delta i miljøaktiviteten “Let’s Go Green”. Vandringen vil ta sted på alle Quality Hotel™ som Lollo & Bernie besøker.

Quality_Hotel_Lollo_og_Bernie_sjekker_inn

Her sjekker Lollo & Bernie inn for hele sommeren

Fra slutten av april til slutten av august er Lollo & Bernie til stede på Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund (fram til 27. juni vil Lollo & Bernie kun være til stede i helgene). Booker dere opphold her i sommer, er dere garantert et barnevennlig opplegg fra morgen til leggetid, onsdag-søndag (mandag og tirsdag blir Lollo & Bernies helg, men kanskje kommer de ut i gangen og gir et lite vink allikevel).

Lollo & Bernies turné-oversikt – hit kommer de innom til disse datoene

Ving-maskotene vil passe på å få treffe så mange som mulig av sine norske venner i sommer, og drar på turné rundt i landet. Alle familier som booker opphold på disse hotellene til de følgende datoene får være med på moroa!

18/06-20/06: Quality Hotel™ Fredrikstad

24/06-26/06: Quality Hotel™ Entry rett utenfor Oslo

29/06-01/07: Quality Hotel™ River Station i Drammen

03/07-05/07: Quality Hotel™ Ramsalt i Bodø

07/07-11/07: Quality Hotel™ 33 i Oslo

21/07-25/07 og 28/07-01/08: Quality Hotel™ Residence i Sandnes

05/08-07/08: Quality Hotel™ Skifer i Oppdal

10/08-11/08: Quality Hotel™ Sogndal

12/08-14/08: Quality Hotel™ Tønsberg

Lollo & Bernie i Sverige

Lollo & Bernie tar også turen til Sverige i sommer. Når grensene åpnes ønsker vi store og små hjertelig velkomne til å utforske nabolandet i øst. Du finner oversikt over datoer og hoteller i Sverige her!

Barnetilbud på alle Quality Hotel™

Har du ikke mulighet til å komme mens Lollo & Bernie er hos oss? Frykt ikke, vi har tilbud for barn hele året på alle Quality Hotel. Alle barn får VIP-behandling, i form av barnemenyer med mange fristende valg, aktivitetshefte og stempelkort for is.

Lollo & Bernie følger selvsagt nøye med på Folkehelsemyndighetenes forskrifter, og tar alltid forhåndsregler for å passe på at alle er trygge og har det bra hos oss. Program og tilbud kan derfor endres på kort varsel for å etterkomme nye krav. Aktuell informasjon får du ved ankomst.

Tagger

Nyeste innlegg

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!