MenyLukk
Eventyr & opplevelser

Lollo & Bernie sjekker inn på Quality Hotel™ i sommer

Lollo & Bernie kjører reprise på fjorårets sommersuksess! Vings danseglade maskoter har atter en gang forlatt eksotiske strender og palmetrær for å møte fansen i Norge og Sverige for tredje år på rad. Se hvor dere kan møte dem!

Lollo & Bernie sjekker inn på Quality Hotel

Ønsker du å gi barna en uforglemmelig sommer? Vings gøyale maskoter, Lollo & Bernie, tar med seg moroa nordover og sjekker inn på utvalgte Quality Hotel™. De sjekker inn for hele sommeren på Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund og Quality Hotel™ Sarpsborg - men frykt ikke, de kommer plutselig en tur til en by nær deg også. Se bookingsidene for oversikt over hvilke hotell de planlegger å besøke, og til hvilke datoer.

Møt Lollo & Bernie i Norge

Møt Lollo & Bernie i Sverige

Facade and pool at Quality Hotel Skjærgården_originalBassenget på Quality Hotel Skjærgården = plask og hyl og og skrukkete rosinhud på fingrene.

Dette kan barna glede seg til

Fra Lollo & Bernie sjekker inn på hotellet til de sjekker ut, har de, sammen med sine aktivitetsteam, lovet å by på masse morsomme aktiviteter, eventyr og underholdning for hele familien. Hva sier dere om å være med på spennende skattejakt, eller å bli med Lollo & Bernie på alle deres artige oppdrag? Hver dag kjører aktivitetsteamet familieaktiviteter spesielt tilpasset for barn mellom 3-7 år, både med og uten Lollo & Bernie. Dagen avsluttes med Lollo & Bernies veldig populære Mini Disco, der dere får muligheten til å danse og vise deres beste dance moves til de kule Lollo & Bernie-sangene.

Det blir selvsagt mulighet for å ta et feriebilde med Lollo & Bernie og hilse på dem ordentlig. Du vet kanskje allerede at de har en helt ny hilsemåte i form av en albue-high five? Kom bortom, så kan de lære deg den!

Quality_Hotel_Lollo_and_Bernie_karaoke

Let's Go Green med Lollo & Bernie

Lollo & Bernie arrangerer en populær rundtur, der de hjelper barna med å sortere søppel i riktig søppeldunk. Så i tillegg til Mini Disco, foto session, skattejakt og bingo, har barna også mulighet til å delta i miljøaktiviteten “Let’s Go Green”. Vandringen vil ta sted på alle Quality Hotel™ som Lollo & Bernie besøker.

Quality_Hotel_Lollo_og_Bernie_sjekker_inn

Barnetilbud på alle Quality Hotel™

Har du ikke mulighet til å komme mens Lollo & Bernie er hos oss? Frykt ikke, vi har tilbud for barn hele året på alle Quality Hotel. Alle barn får VIP-behandling, i form av barnemenyer med mange fristende valg, lekegrupper og frukt.

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.