Gå til innhold
Eventyr & opplevelser

Møt Lollo & Bernie i Norge i sommerferien

Når ikke dere får dra til sydlige strøk, får sydlige strøk komme til dere. Ving-maskotene Lollo & Bernie skal i likhet med oss andre på norgesferie i sommer, og kommer til tre hotell for å leke med barna. Se hvor dere kan møte dem!

Lollo, Bernie & Petter.

Ferien kan til tider føles litt vel lang når barna vil løpe rundt og leke, og det eneste du vil er å ta det rolig i et par minutter. Lollo & Bernie to the rescue!

Aktiviteter og underholdning for små og store barn

Har du barn mellom 0 og 7 år, er barna (i følge med voksen) invitert til Lollo & Bernies barneklubb der det arrangeres leker, aktiviteter og forskjellige arrangementer. Dessuten vil bamsen og sjiraffen dukke opp rundt omkring på hotellene for å hilse og bli med på bilder.

For barna mellom 8 og 11 år finnes konseptet Teen Lounge. Her kan barna finne seg ferievenner, spille bordtennis og bli med på ulike typer aktiviteter som arrangeres flere ganger daglig.

Helsemyndighetenes råd og anbefalinger følges selvfølgelig. Aktivitetene har en maksgrense på hvor mange barn det er plass til, og blir det fullt er det de som har kjøpt pakke hos Ving som prioriteres. Onsdager og søndager er programmet noe redusert, og disse dagene kommer Lollo & Bernie på besøk 1–2 ganger i løpet av dagen.

Her kan dere møte Lollo & Bernie

Bor dere på Quality Hotel™ Sarpsborg, Quality Hotel™ Expo på Fornebu ved Oslo eller Clarion Hotel® Trondheim en gang mellom 26. juni og 26. juli, står Lollo & Bernie og venter på dere. Book rom direkte på hjemmesiden vår for å få garantert best pris. Rommene koster fra 752 kroner natten!

Skulle du befinne deg i Sverige i sommer, finner du Lollo og Bernie på Quality Hotel™ Friends i Stockholm, Quality Hotel™ View i Malmø og Quality Hotel™ 11 i Gøteborg.

Hvert år treffer titusenvis av barn Lollo & Bernie ute på våre hotell der de byr på morsomme påfunn, lek og dans. Barnas favoritter er i tillegg svært populære på Youtube der dansen deres har drøyt 38 millioner visninger. Vi vet at det er mange barn som ser fram mot å få tilbringe tid med Lollo & Bernie igjen. Det er derfor veldig hyggelig at barna nå kan treffe våre kjære maskoter på hjemmebane. Alle aktivitetene blir selvsagt utført i samsvar med myndighetenes retningslinjer, sier Fredrik Henriksson, kommunikasjonssjef i Ving.


I sommer koster ekstraseng bare 99 kroner på mange av hotellene våre. Les mer om det her!

BlogPostView-tagsBarnevennlig