MenyLukk

Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Enkelte medlemmer har i dag mottatt en sms fra Nordic Choice Club med beskjed om at passordet for innlogg på klubben er endret. Vi har for øyeblikket stengt ned alle vår medlemsprofiler, og det vil derfor ikke være mulig å logge inn på medlemssidene. Vi jobber med saken, og det er ikke behov for å ringe kundeservice om dette problemet. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com. Takk for tålmodigheten!

Eventyr & opplevelser

Copperhill Mountain Lodge er Sveriges beste skihotell – for fjerde året på rad

For fjerde år på rad er vårt skiparadis Copperhill Mountain Lodge i Åre, kåret til Sveriges beste skihotell! Med super beliggenhet, unikt design, fantastisk stort spa og vellaget mat er vi ikke overrasket!

copperhill-outside.jpg
Kommer du til Copperhill Mountain Lodge i vintermånedene, blir du møtt av dette synet!

Copperhill Mountain Lodge mottok prisen på “World Ski Awards” som ble avholdt forrige helg på det populære skianlegget Kitzbühel. Hotelldirektør Eva Ottosson Rask er utrolig glad etter seieren:

– Vi er utrolig stolte over denne utmerkelsen. Det er en fantastisk gulrot for alle ansatte som daglig legger ned så mye kjærlighet i hotellet. Det motiverer oss enda mer i arbeidet vårt med å utvikle produktet. Vi har store planer for hotellet såvel som vårt nye spennende prosjekt på Förberget.

Hotellet konkurrerte mot velkjente Holiday Club Åre, Hotel Åregården og Tott Hotel. Vinneren ble stemt frem av bransjefolk innen skiturismen og flere skientusiaster. Vi sier gratulerer til Copperhill Mountain Lodge!

Vil du også finne ut hvorfor Copperhill Mountain Lodge er best i Sverige?

Book din overnatting og les mer om Åre her.

Tagger

Nyeste innlegg

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!