MenyLukk
Eventyr & opplevelser

8 gøyale ting å gjøre i Drammen – byen som alltid overrasker!

Drammen er en by mange har få forventninger til – det mener vi er en god ting! La deg overraske og imponere av Drammens store og varierte aktivitetstilbud. Drammen neste!

Drammen river by night

Family fun time i Drammen

Ofte blir vi sittende litt fast i hverdagens rutiner og glemmer å gjøre koselige ting som knytter familien nærmere sammen. Da gjelder det å gønne på med en ordentlig familieutflukt. Drammen har mye moro å by på for små og store!

Familietips 1 – Kulturell kapital på Drammens Museum

boy-at-museum-exhibitionDrammens Museum har skiftende utstillinger så det vil alltid være noe nytt og spennende!

Familieturer handler ikke bare om tøys og moro – som nordmenn er vi opptatte av at ungene skal få litt kulturell kapital på kjøpet. På Drammens Museum finner dere den perfekte kombinasjon av moro og læring. Sjekk aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer her akkurat når dere skal til Drammen!

Psst! Skal dere til Drammen i desember? Drammens Museum er viden kjent for sitt fantastiske Julemarked.

Familietips 2 – Minner for livet på Drammensbadet

boy-underwater-in-swinmmingpoolVannsklier. Trenger vi å si noe mer?

Å skape de gode minnene er en av hovedgrunnene til at vi gjør ting med familien. Husk turen til Drammen resten av livet – lær minstemann å svømme mens dere tilbringer noen morsomme timer her. Drammensbadet kan skilte med hele 9 forskjellige basseng, flere morsomme sklier og stupetårn.

Ta med vennegjengen og dansebuksa til Drammen

Du trenger ikke å ha barn for å dra til Drammen! I denne flotte østlandsbyen finner du nemlig også mange morsomme ting å gjøre med vennene dine. I tillegg er Drammen rimeligere enn mange andre norske storbyer, sånn at hele gjengen kan være med uansett budsjett.

Vennetips 1 – Up in da club

raised-hands-and-lazers-in-nightclub-partyDe råeste festene finner du faktisk i Drammen, så kjør en helgetur hit da vel!

Nattklubben The BoX ligger en kort spasertur over bybrua fra moderne Quality Hotel™ River Station. På The BoX kan dere bestille bord i ekte VIP-stil for litt "Hollywood vibe". Perfekt for det crazy crewet ditt som digger å danse hele natta!

Vennetips 2 – Hair of the dog på Aas Bryggeri

Aass-Bygning-kveld-fotograf-Helge-Tollefsen-1EDITAas Bryggeri er en bærebjelke av norsk øl-kultur plassert i hjertet av Drammen. Foto: Helge Tollefsen

Start dagen derpå med en reparasjonspils og omvisning på Aas Bryggeri – det eldste bryggeriet i Norge som fortsatt er i drift. Hvis dere overnatter på flotte Quality Hotel™ River Station, finner dere Aas Bryggeri rett på andre sida av elva.

Vennetips 3 – Stand up på Union Scene

woman on stage performing an act Vi kan ikke garantere at vitsene slår an, men det er jo det som er moroa!

I Drammen finner du flere festivaler om sommeren, og om vinteren avholdes det konserter og forestillinger på Union Scene. Vi slår et slag for å ta med gjengen på stand up – vitsene er ikke alltid like vellykkede, kanskje, men det er i hvert fall ikke kjedelig! Comfort Hotel® Union Brygge ligger i samme kvartal, så det kan være veldig praktisk å kombinere stand up på Union Scene med et par komfortable netter her.

Me, myself and I – for deg som reiser solo

brasserie-x-drammen-quality-river-station Nyt en god middag på Brasserie X som er perfekt plassert hos Quality Hotel™ River Station

Hei, du som digger å reise alene – vi har ikke glemt deg! Drammen er nemlig en tipp-topp by for alle einstøingene der ute som liker best å få ting akkurat på sin måte. Her er noen skikkelig gode grunner til å dra til Drammen alene:

Overnatting i Drammen

superior room TollbodenSengene på Clarion Collection® Hotel Tollboden er store og innbydende!

Familiekos: Når du skal til Drammen med familien, anbefaler vi Clarion Collection® Hotel Tollboden, som ligger sentralt og rett i nærheten av togstasjonen.

Vennetur: Hvis du skal til Drammen med vennene dine, er Comfort Hotel® Union Brygge et supert alternativ som er både prisgunstig, komfortabelt og sentralt.

Romantisk: Når du og din utkårede skal dyrke kjærligheten i Drammen, vil dere ikke bli skuffet hvis dere overnatter på Quality Hotel™ River Station. Der får dere vakre, lyse og moderne rom, nydelig frokost og flotte fasiliteter.


Les mer!

Tagger

Nyeste innlegg