MenyLukk
Eventyr & opplevelser

8 gøyale ting å gjøre i Drammen – byen som alltid overrasker!

Drammen er en by mange har få forventninger til – det mener vi er en god ting! La deg overraske og imponere av Drammens store og varierte aktivitetstilbud. Drammen neste!

Drammen river by night

Family fun time i Drammen

Ofte blir vi sittende litt fast i hverdagens rutiner og glemmer å gjøre koselige ting som knytter familien nærmere sammen. Da gjelder det å gønne på med en ordentlig familieutflukt. Drammen har mye moro å by på for små og store!

Familietips 1 – Kulturell kapital på Drammens Museum

boy-at-museum-exhibitionDrammens Museum har skiftende utstillinger så det vil alltid være noe nytt og spennende!

Familieturer handler ikke bare om tøys og moro – som nordmenn er vi opptatte av at ungene skal få litt kulturell kapital på kjøpet. På Drammens Museum finner dere den perfekte kombinasjon av moro og læring. Sjekk aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer her akkurat når dere skal til Drammen!

Psst! Skal dere til Drammen i desember? Drammens Museum er viden kjent for sitt fantastiske Julemarked.

Familietips 2 – Minner for livet på Drammensbadet

boy-underwater-in-swinmmingpoolVannsklier. Trenger vi å si noe mer?

Å skape de gode minnene er en av hovedgrunnene til at vi gjør ting med familien. Husk turen til Drammen resten av livet – lær minstemann å svømme mens dere tilbringer noen morsomme timer her. Drammensbadet kan skilte med hele 9 forskjellige basseng, flere morsomme sklier og stupetårn.

Ta med vennegjengen og dansebuksa til Drammen

Du trenger ikke å ha barn for å dra til Drammen! I denne flotte østlandsbyen finner du nemlig også mange morsomme ting å gjøre med vennene dine. I tillegg er Drammen rimeligere enn mange andre norske storbyer, sånn at hele gjengen kan være med uansett budsjett.

Vennetips 1 – Up in da club

raised-hands-and-lazers-in-nightclub-partyDe råeste festene finner du faktisk i Drammen, så kjør en helgetur hit da vel!

Nattklubben The BoX ligger en kort spasertur over bybrua fra moderne Quality Hotel™ River Station. På The BoX kan dere bestille bord i ekte VIP-stil for litt "Hollywood vibe". Perfekt for det crazy crewet ditt som digger å danse hele natta!

Vennetips 2 – Hair of the dog på Aas Bryggeri

Aass-Bygning-kveld-fotograf-Helge-Tollefsen-1EDITAas Bryggeri er en bærebjelke av norsk øl-kultur plassert i hjertet av Drammen. Foto: Helge Tollefsen

Start dagen derpå med en reparasjonspils og omvisning på Aas Bryggeri – det eldste bryggeriet i Norge som fortsatt er i drift. Hvis dere overnatter på flotte Quality Hotel™ River Station, finner dere Aas Bryggeri rett på andre sida av elva.

Vennetips 3 – Stand up på Union Scene

woman on stage performing an act Vi kan ikke garantere at vitsene slår an, men det er jo det som er moroa!

I Drammen finner du flere festivaler om sommeren, og om vinteren avholdes det konserter og forestillinger på Union Scene. Vi slår et slag for å ta med gjengen på stand up – vitsene er ikke alltid like vellykkede, kanskje, men det er i hvert fall ikke kjedelig! Comfort Hotel® Union Brygge ligger i samme kvartal, så det kan være veldig praktisk å kombinere stand up på Union Scene med et par komfortable netter her.

Me, myself and I – for deg som reiser solo

brasserie-x-drammen-quality-river-station Nyt en god middag på Brasserie X som er perfekt plassert hos Quality Hotel™ River Station

Hei, du som digger å reise alene – vi har ikke glemt deg! Drammen er nemlig en tipp-topp by for alle einstøingene der ute som liker best å få ting akkurat på sin måte. Her er noen skikkelig gode grunner til å dra til Drammen alene:

Overnatting i Drammen

superior room TollbodenSengene på Clarion Collection® Hotel Tollboden er store og innbydende!

Familiekos: Når du skal til Drammen med familien, anbefaler vi Clarion Collection® Hotel Tollboden, som ligger sentralt og rett i nærheten av togstasjonen.

Vennetur: Hvis du skal til Drammen med vennene dine, er Comfort Hotel® Union Brygge et supert alternativ som er både prisgunstig, komfortabelt og sentralt.

Romantisk: Når du og din utkårede skal dyrke kjærligheten i Drammen, vil dere ikke bli skuffet hvis dere overnatter på Quality Hotel™ River Station. Der får dere vakre, lyse og moderne rom, nydelig frokost og flotte fasiliteter.


Les mer!

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.