MenyLukk
Nytt og smart

Snok i kalenderen vår

Skulle du ønske at du aldri misset en god deal? Eller at kalenderen din inneholdt festligere ting enn ditt neste møte? I så fall er vår nye Nordic Choice Hotels-kalender noe for deg, så finn frem kikkert, lupe og briller - for nå skal det snokes.

Snoka i vår kalender - kvinna med kikare

Nå tenker du kanskje at kalenderen din er mer enn full nok fra før. Og det har vi forståelse for, for de fleste av oss har en kollega som kaller inn til møte-bare-for-å-ha-møte 5 dager i uken. For å ikke snakke om obligatoriske familiemiddager, gjerne hos grandtante Laila som du ikke engang vet hvem er - eller den filmkvelden du sa ja til med vennegjengen for 6 måneder siden og nå angrer bittert på. Akkurat dette kan vi dessverre ikke løse for deg, men vi kan love deg at vi ikke skal fylle opp med flere unødvendige eller kjedelige planer.

Nysgjerrig?

Alt du trenger å gjøre er å abonere på kalenderen på følgende måte:

Outlook: Klikk “Legg til kalender”, velg “abonner” via nettsiden og kopier linken. Kopier linken nederst i denne oversikten og lim den inn i URL-feltet.

iCal: Trykk på “file” og velg “new calendar subscription”. Kopier linken nederst i denne oversikten og lim den inn i URL-feltet.

Gmail: Åpne din Google Kalender og klikk på “legg til” under “andre kalendere”. Kopier linken nederst i denne oversikten og lim den inn i URL-feltet.

Kopier og lim inn følgene link:

https://calendar.google.com/calendar/ical/c_cvftsjp7mrhtulf607ueo9kfb0%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

NO Snoka i kalendern

Aldri glem en god deal igjen

I kalenderen vil du finne utvalgte kampanjer. Det vil også finnes hint om kampanjer som kommer, så du har mulighet til å avgjøre selv om hotellrommet må bookes nå eller om det kan vente et par dager til for eksempel neste Crazy Sale går av stabelen. Vi vil også sørge for å gi deg beskjed når en god deal nærmer seg siste frist. Slik unngår du å misse en knallbra deal, bare fordi 300 andre saker enn digge hotellnetter og bra priser okkuperte hjernekapasiteten din.

Psst! Er du på jakt etter de aller største tilbudene? Den beste måten å få med seg våre kampanjer på er via våre nyhetsbrev for medlemmer. Hvis du ikke alt har meldt deg på kan du kostnadsfritt bli Nordic Choice Club-medlem her.

Vinn, vinn, vinn!

Er du et konkurransemenneske? Eller har du bare veldig lyst å stikke av med fete premier? Frykt ikke, for kalenderen vil naturligvis sørge for at du ikke misser noen av våre konkurranser og giveaways igjen. Og hvem vet, kanskje du vinner en hotellnatt som tilfeldigvis må benyttes akkurat når den der middagen til grandtante Laila er? Perfekt unskyldning!

Inspirasjon

Det kan være vanskelig å hente inspirasjon, spesielt etter et år med lockdown, hjemmekontor og begrenset sosialisering. I kalenderen vil det alltid finnes ny inspirasjon; kanskje tips om hvordan du kjapt kan bli en vinekspert, skjulte perler man bør besøke, eller en friendly reminder om at det alltid venter en gratis kopp kaffe for våre medlemmer på de over 200 hotellene våre.

Du kan påvirke kalenderen

Her og der i kalenderen vil du finne små spørreundersøkelser. Disse er til for at du skal kunne påvirke kalenderens innhold; Hva vil du se mer av? Hva vil du se mindre av? For som nevnt; vi kan love deg at vi ikke skal fylle opp med flere unødvenige og kjedelige planer. Vi trenger bare litt hjelp av dere til å luke ut det unødvendige.

Tagger

Nyeste innlegg