MenyLukk

Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Enkelte medlemmer har i dag mottatt en sms fra Nordic Choice Club med beskjed om at passordet for innlogg på klubben er endret. Vi har for øyeblikket stengt ned alle vår medlemsprofiler, og det vil derfor ikke være mulig å logge inn på medlemssidene. Vi jobber med saken, og det er ikke behov for å ringe kundeservice om dette problemet. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com. Takk for tålmodigheten!

Nytt og smart

Nytt hotell i Jönköping

Nå er det bestemt. Et nytt, spennende og ikke minst høyt Quality Hotel skal bygges i Jönköping, med byens absolutt beste beliggenhet. I nærheten av vann, sandstrand, shopping og byens uteliv.

Suite-Quality-Hotel-Jonkoping
Ingen dårlig utsikt fra hotellets suiter

Et hotell med 229 rom, store konferanselokaler, spa, bar og restaurant kommer garantert til å bli Jönköpings nye landemerke. 60 meter høyt, 18 etasjer totalt og med bare noen få meter til sørspissen på Vättern får hotellet en uslåelig utsikt. Utsikten kan man nyte på en av hotellets mange terrasser, eller andre områder, som suitene. Suitene plasseres helt i toppen av bygget og kommer til å innredes med blant annet lukseriøse badekar der du kan ligge og se på båter som glir forbi på Vättern.

New-Quality-Hotel-Jonkjoping-fascade Nye Quality Hotel Jönköpings flotte fasade

En møteplass for både gjester som for innbyggere i Jönköping

I Jönköping myldrer det av liv. Med alt fra Nordens største messefirma, Elmia til Jönköping University, en høyskole i sterk vekst med over 7 500 studenter.
– En spennende destinasjon krevet et spennende hotell. Med nye Quality Hotel er vårt mål å sette en ny standard for møtehotell i byen, sier Petter A. Stordalen før han forsetter å fortelle om planene som det har blitt jobbet med lenge:
– Det er et prosjekt vi har holdt på med lenge. Jeg er utrolig glad for at vi nå er i havn og kan begynne å forandre området og jobbe med å bygge et så bra hotell som bare mulig. Det her skal bli et sted som det skal være like selvfølgelig å dra til for besøkende i byen, som for innbyggerne av Jönköping.


Fakta om hotellet:

Hotellet ligger i Tändsticksområdet i Jönköping. Et område som er kjent for sin store fyrstikkproduksjon på midten av 1800-tallet frem til 1970. I tillegg til et fyrstikkmuseum er området nå fylt med barer, restauranter og kule butikker.


Nordic Choice Hotels  har allerede tre hotell i Jönköping. Clarion Collection Hotel VictoriaComfort Hotel Jönköping og det nyeste tilskuddet VOX Hotel. Det savnes med andre ord bare et Quality Hotel. Quality Hotel er en hotellkjede i Nordic Choice Hotels som har over 60 hotell i Norden.

Tagger

Nyeste innlegg

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!