MenyLukk
Nytt og smart

Nytt hotell i vakre Bodø

Petter Stordalen ser et stort potensial i Bodø. Derfor bygges det nå et nytt, stort Quality Hotel™ midt på kaien – Bodøs beste beliggenhet. – Jeg synes jeg leser overalt at Bodø blir kåret til beste by å bo i. Hver gang jeg er der så skjønner jeg hvorfor, sier Petter Stordalen i en pressemelding.

stordalen-tangvik-jakhelln-quality-hotel-bodo
Bildet over består av Petter Stordalen til venstre, og Eivind Tangvik, kjededirektør for Quality Hotel med Morten Jakhelln til høyre.

Bodøs største hotell

I vakre Salten i Nordland fylke ligger Bodø, og snart får du enda en grunn til å besøke den flotte byen. I løpet av et par år får byen et helt nytt Quality Hotel, som blir byens største. Med en fantastisk beliggenhet ved havnen, bra parkeringsmuligheter, enorme konferanselokaler, bar og restaurant, samt storslått utsikt mot fjorden og skjærgården, kommer hotellet til å passe både for bodøværinger og naturelskende turister.

Hotellkjeden Quality Hotel skal drifte det nye storbygget. Navn og åpningsdato er enda ikke spikret, men det blir et imponerende hotell med 240 rom og konferansekapasitet på over 1000 personer.

Fakta om hotellet


Strand med utsikt mot fjell nær Bodø

Flott strand med utsikt mot fjellene nær Bodø

Flyvende havørn

Se havørn i deres naturlige omgivelser

Bodø

Lyst til å dra til Bodø alt nå? Nordic Choice Hotels har allerede et hotell i Bodø, Clarion Collection Hotel Grand Bodø. Tilskuddet til byen kommer til å tilhøre Quality Hotel, en hotellkjede innen Nordic Choice Hotels som har over 60 hotell i Norden.


Av: Eva Lindewall

Norsk oversettelse: Philip Winther

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.