MenyLukk
Nytt og smart

Nye og forbedrede medlemsfordeler

Gratis kaffe, billigere spa og digitale restaurantkuponger. Les alt om de nye medlemsfordelene våre.

Coffe and Nordic Choice Hotels app
Gratis kaffe, digitale restaurantkuponger, billigere inngang til spa – what's not to like?
Bli medlem i Nordic Choice Club

Nå er det enda flere grunner til å bli medlem i Nordic Choice Club – vi har nemlig pusset på medlemsfordelene. Vi vil jo gi deg som medlem noen fordeler selv når du ikke bor på hotell! I denne artikkelen har vi samlet all informasjon om hva som er nytt, forbedret og forandret.

1. 5-15 % rabatt på hotellrom

Som alltid får medlemmene våre den aller beste prisen på hotellrom: minst 5 % rabatt når du booker Club Price. Nytt er det derimot at vi gir mer rabatt i visse perioder og på utvalgte hotell. For eksempel får du alltid 15 % rabatt på helgeopphold dersom du velger å forhåndsbetale, altså booke pristypen Club Price Prepaid. Medlemsrabatten baseres på standardprisen vår som heter Web Price Flex.

Les mer om fordelen her.

2. Gratis kaffe når du vil!

Kan dette være vår koseligste medlemsfordel? Ja, i hvert fall for oss, for det betyr at vi får se deg oftere! Som medlem får du nemlig en gratis kopp kaffe hver dag på hotellene våre. Så stikk innom et hotell når du er i nærheten, så tar vi en rykende kopp fersk kaffe sammen. Vi spanderer! (Du kan selvfølgelig også ta den med deg på farta.)

Er du en av dem som ikke drikker kaffe? Da kan du få en kopp te istedenfor.

Les mer om fordelen her.

NCC-benefits-grab-a-coffeeMmmm, en kopp nybrygget kaffe – helt gratis.

3. Digitale restaurantkuponger – nå i hele Norden!

Som medlem i Nordic Choice Club får du nå en digital restaurantkupong per natt når du bor på Quality Hotel, Clarion Hotel og de frittstående hotellene våre i hele Norden (Norge, Sverige, Danmark og Finland). Kupongen får du i appen vår den dagen du ankommer hotellet. Bor du på hotell som ikke er i appen, får du en fysisk kupong. Har du ikke skaffet deg appen ennå, kan du laste den ned her.

Ikke bare er det nytt at kupongene er digitale, kupongene selv er faktisk en nyhet i Norge og Danmark. Tidligere har du fått bonuspoeng på restaurantkvitteringen når du har bodd på hotell i Norge eller Danmark, mens nå får du altså en restaurantkupong i stedet. Kupongens verdi avhenger av medlemsnivået ditt:

Hva kan kjøpes med kupongen?

Navnet "restaurantkupong" gir kanskje et lite hint. Du kan bruke den til å del- eller helbetale regningen i restauranten eller baren på hotellet. Merk at den kun kan brukes på alkohol dersom det kjøpes sammen med mat. Fullstendige vilkår står på kupongen i appen.

4. Spa-inngang 2 for 1 for GOLD- og PLATINUM-medlemmer

Vi har lyst til å gi deg noen goder også når du ikke bor hos oss, og derfor får GOLD- og PLATINUM-medlemmer nå rabatt på spa-inngang hos hotellene som har spa. Dra to personer, men betal for én. Du må ikke bo på hotellet for å bruke fordelen, det må bare være plass i spaet.

Les mer om fordelen her.

relax-pool-stromstad-spa-resortFlere og billigere spa-besøk, du takker vel ikke nei til det?

5. 500 bonuspoeng om du booker hos en ekstern bookingside

Dersom du er medlem og booker hotellrom via eksterne bookingsider (for eksempel Hotels.com), får du nå 500 bonuspoeng, men ingen andre medlemsfordeler. Tidligere var det omvendt; du fikk medlemsfordeler, men ikke bonuspoeng.

Det er mange fordeler med å booke direkte av hos: du får alltid best pris, de mest fleksible av- og ombookingsvilkårene, en smidig gjestereise og enklere kommunikasjon med hotellet. Når du samler bonuspoeng, klatrer du raskere i medlemsnivå, og kan raskere få glede av medlemskapets fordeler, som bonusnetter og annet morsomt.

6. Garantert oppgradering for PLATINUM-medlemmer – om det er ledig rom når du booker

Som PLATINUM-medlem er du garantert å bli oppgradert til neste romkategori uten ekstra kostnad, akkurat som før. Det som er nytt er at det kun gjelder dersom vi har ledig rom i en høyere romkategori på tidspunktet når bookingen din registreres i bookingsystemet.

Les mer om fordelen her.

7. Fordelen “gratis skjortevask” tas bort

Fordelen som gir gratis skjortevask til PLATINUM-medlemmene våre er tatt bort fordi vi, på noen hotell, har hatt vanskeligheter med å levere dette. Dessuten er det få medlemmer som benytter seg av fordelen.

Bli medlem i Nordic Choice Club

Tagger

Nyeste innlegg