MenyLukk
Nytt og smart

Null poeng – Null problem

– slik kommer du i gang. Et nullpunkt er egentlig et godt utgangspunkt, for derfra kan det nemlig bare gå oppover. Hva sier du til å få en gratis hotellnatt ved å gjøre noe så enkelt som å skaffe deg Nordic Choice Club Mastercard?

Mange av oss har kundekort vi ikke bruker. Vi er passive medlemmer uten særlig høy status. Men det er som med kundeklubber som de fleste andre klubber: Noen er rett og slett litt kulere enn andre. Men for å være på «innsiden» handler det om å kjenne til mulighetene – og bruke dem.

Du har meldt deg inn i Nordic Choice Club. Men er du klar over hvilke muligheter som ligger i medlemskapet ditt? Kanskje ikke … derfor har vi laget en liten kom-på-innsiden-guide.

Tips 1: Forstå hvor enkelt det er

Modellen er veldig enkel. Når du bruker én krone på hotellovernatting, får du ett bonuspoeng på kontoen. Har du null poeng, så har du altså aldri bodd på et Nordic Choice Hotel. Kanskje du somlet litt på vei ut av resepsjonen og glemt å registrere overnattingen din. Eller så booket du kanskje ikke direkte på choice.no eller i appen.

Og moralen er: Velg Nordic Choice Hotels neste gang du skal bo på hotell – og husk å registrere medlemsnummeret ditt. Og vips, så er du ute av null-poeng-sumpen. Derfra går det bare en vei: Oppover!

Tips 2: Kortet for deg som vil ha flere fordeler

Med Nordic Choice Club Mastercard får du bonuspoeng på alle kjøp. Du får hele 10 000 velkomstpoeng når du gjør ditt første kjøp innen 30 dager etter mottakelse av kort! Dette betyr at du allerede da har tjent nok bonuspoeng for en bonusnatt på et av våre hotell. Med Nordic Choice Club Mastercard får du kortere vei til et høyere medlemsnivå. Når du søker og får godkjent et Nordic Choice Club Mastercard blir du automatisk SILVER-medlem i Nordic Choice Club. For hver måned du gjør et kjøp kommer du 2 netter nærmere ditt neste nivå, noe som betyr at veien til GOLD og PLATINUM blir 2 netter netter kortere hver måned!

Effektiv rente ved kreditt på 15.000 kroner / 12mnd fra 27,78% til 32,98% (32,98% ved årsavgift 595,-). Totalpris fra kr 16.984 til 17.284.

Les mer om fordelene med Nordic Choice Club Mastercard

Tips 3: Tenk før du leier bil

Vi vil selvfølgelig gjerne at du tenker på miljøet før du leier bil, men er dere flere sammen – så kan det på mange reiser være veldig praktisk. Når du som klubbmedlem leier bil gjennom Hertz får du 1000 bonuspoeng hver gang. I tillegg får du 10% i rabatt på billeie over hele verden.

Når du først har knekt samle-poeng-koden, kan du også bruke bonuspoengene dine når du leier bil. En leiebil koster mellom 25 000 og 35 000 bonuspoeng, alt etter bilens størrelse. Har du bodd noen netter på hotell gjennom jobb for eksempel, har du plutselig en gratis leiebil når du skal på familieferie. Smart eller hva?

landscape-hertz

Tips 4: Book via choice.no

Dette enkle tipset kan bli viktig i lengden. Husk å booke hotell direkte på choice.no og i appen vår – da får du nemlig 10% ekstra bonuspoeng.

Tips 5: Velg hotellets restaurant når du bor på hotell

om medlem får du mellom 35 kr og 125 kr i rabatt, avhengig av medlemsnivå, når du spiser på hotellets restaurant i løpet av oppholdet ditt. En restaurantsvoucher knyttes automatisk til din Nordic Choice Hotels app og vips så har du spart inn en slant som du kan bruke til annet gøy!

Tips 6: Spar poeng til din drømmeferie

Husk at hver krone brukt på overnatting, gir deg bonuspoeng. Så snart du har tjent 7500 bonuspoeng, kan du begynne å bruke dem. Bruk poengene på en drømmehelg med partneren i Stockholm eller Roma!

Og så til slutt: Den gode følelsen

Å være medlem av en kundeklubb gir fordeler for deg som kunde – men det handler også om å være en del av et større fellesskap. For oss i Nordic Choice Hotels er samarbeidet med UNICEF veldig viktig. UNICEF anslår at 132 millioner barn er barnearbeidere, og at 1,2 millioner barn utsettes for menneskehandel hvert år.

Når du har kommet skikkelig i gang med poengsankingen, så kan du velge å gi bonuspoengene dine til UNICEF og arbeidet for å gi barn en god barndom fri for vold og utnytting.

Les om hvordan dette fungerer


PS. Dette er bare et utvalg av fordeler som følger med Nordic Choice Club. Her kan du se alle fordelene!

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.