Har du fått med deg at du kan bruke Nordic Choice Hotels sin app til å låse opp hotelldøren din? Ja, det er faktisk helt sant. Du kan aktivere heisen og åpne døren til hotellrommet ditt ene og alene med mobilen. Nå slipper du å holde orden på fysiske nøkkelkort, som lett blir borte eller som har en lei tendens til å avmagnetiseres. Alt du trenger er mobiltelefonen din. Med hjelp av funksjonen Mobile Keys som du finner i Nordic Choice Hotels sin app, kan du betale for oppholdet ditt, sjekke inn, aktivere heisen, åpne hotelldøren din, lese digitale aviser, sjekke ut og mye mer. Enkelt, greit og trygt!

Artikkelen ble oppdatert 17.07.2018

Betal, sjekk inn og bruk appen som nøkkelkort med Mobile Keys 

Appen til Nordic Choice Hotels hjelper deg ikke bare med å låse opp dører. Du kan selvfølgelig også booke hotell på rekordtid, betale, sjekke inn og ut av hotellet og ha full oversikt over dine bonuspoeng og bookinger. Ønsker du å kontakte hotellet du har booket, finner du kontaktopplysningene raskt i bookingen din i appen. Etter innsjekk kan du chatte med resepsjonen, lese digitale aviser, og enkelt få informasjon om alt som angår hotelloppholdet ditt.

 

Mobile keys er foreløpig tilgjengelig på disse utvalgte hotellene:

Norge: Comfort Hotel Runway, Quality Hotel Grand, Kongsberg, Comfort Hotel Bergen Airport og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.
Sverige: Quality Hotel Friends, Quality Hotel Globe, Clarion Hotel Sign, Clarion Hotel Stockholm, Clarion Hotel Amaranten Hobo,  Comfort Hotel Västerås  Quality Hotel Royal Corner og Quality Hotel The Box.

Fortvil ikke – i løpet av 2018 vil de fleste hotellene på de største destinasjonene ta i bruk mobile nøkler.

 

Se hvordan det hele fungerer i videoen nedenfor:

 

Teknologi som verktøy for et bedre hotellopphold

Med mobile nøkler og innsjekk vil hotellene kunne bruke mer tid på gjesten. Samtidig får de bedre tid til å hjelpe alle som vil sjekke inn personlig, og man kutter ned på kø i presstider. Resepsjonisten kan se opp fra PC-skjermen, fortelle om hva som skjer på destinasjonen, reservere bord på restauranter, servere en kopp kaffe og ellers bry seg om og ta vare på gjestene. Flere, smarte funksjoner og nye språkversjoner er i vente.

 

Verdensrekord da Mobile Keys låste opp over 2000 hotelldører

Nordic Choice Hotels sin app har blitt lastet ned av flere hundre tusen hotellgjester og er i dag den hotellappen med flest brukere og mest funksjonalitet. Det har lenge vært et ønske fra hotellgjester å kunne bruke mobiltelefonen som nøkkel, og under Vinterkonferansen til Nordic Choice Hotels i januar 2018 ble det satt en ny verdensrekord da 2000 fornøyde gjester tok i bruk mobilnøkler på Nordic Choice Hotels sine hotell i Stockholm. Løsningen med mobile nøkler er utviklet av ASSA ABLOY og bygger på plattformen Seos® for å forsikre om at sikkerhet er på høyest mulige nivå.

 

Last ned appen og få en enklere reiseopplevelse. Vi gleder oss til å se deg på våre hotell og i vår app!


Alt blir enklere med hjelp av Nordic Choice Hotels sin app. Har du lastet den ned?

Her kan du laste ned appen til iPhone

Her kan du laste ned appen til Android