PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Nytt og smart

Hørt om Hotel Riviera som åpner i Moss?

Riviera... Smak på ordet. Varme, lange sommernetter, sjøbris i håret, båter som seiler i vinden. Snart kan du oppleve Hotel Riviera og alt som følger med det nye unike hotellkonseptet i Moss.

Hotel Riviera rendering
Vi bygger 172 rom og suiter, bar og restaurant. Opplev Riviera Sunset Club, basseng og spa med fjordutsikt.

Når Nordic Hotels & Resorts bygger nye hotell, blir det gjennomført med stil. Denne gangen velger vi å gjenskape rivieraen i ekte Nordic Hotels & Resorts-ånd, for alle våre tilreisende gjester og fastboende i Moss. Det nye hotellbygget over 14 etasjer tar gjester med på en reise fra bakkeplan til toppetasje.

Riviera Sunset Club, restaurant, spa og basseng

I første etasje finner du både restaurant og bar med utsikt over fjorden. Beveger du deg til hotellets toppetasje vil du finne spa, velværesenter, basseng og takterrasse med cocktail-bar, som blir til Riviera Sunset Club på kvelden. Du kan selv velge å starte besøket ditt i førsteetasje eller i toppetasjen. Slapp av med venner og en god drink i hånden.

Riviera året rundt

Selv om de fleste kanskje tenker på sommer og sol når de hører ordet riviera, er vi så heldige å ha hele fire årstider her til lands. Hotellet vil ha 172 rom og suiter når det står klart, samt et unikt møte og konferansekonsept – klart til å ta deg i mot hele året gjennom. Enten det er business, fornøyelse eller alenetid.

Hotel Riviera Conference and meetings_16_9

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår tolkning av rivieraen når vi åpner dørene til Hotel Riviera sommeren 2023.

Tagger

Nyeste innlegg

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.