PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Nytt og smart

Green Stay – si nei til romvask og doner penger til klimafondet vårt

Dette er en beskjed til deg, kjære gjest, fra Harald Bjugstad-Holm, direktør for bærekraft i Nordic Choice Hotels.

A green forest.

Hei, du!

Så fint at du fant veien hit. Jeg heter Harald Bjugstad-Holm, og jeg er direktør for bærekraft her i Nordic Choice Hotels.

For oss har bærekraft alltid vært øverst på agendaen. Vi vil bane vei, være en rebell og en utfordrer i bransjen. Vi vil ikke sitte og vente på at EU skal komme med nye klimareguleringer, vi vil i stedet være de som driver utviklingen.

Våren 2022 lanserte vi et klimafond for å kunne gjøre nettopp det – drive utviklingen av bærekraft i hotellbransjen. Vi skal øremerke midler for bærekraftinitiativer både hos oss selv og i verdikjeden, men også i start-ups som jobber med klimateknologi.

Pengene til klimafondet kommer fra ulike initiativer, inkludert Green Stay-prosjektet, der du som gjest kan velge å si nei til rengjøring av rommet og i stedet donere penger til klimafondet.

Med et tydeligere mål og forvaltning av klimafondet kommer vi til å ha mulighet til å drive større og mer suksessfulle bærekraftprosjekter. Vi vil kunne arbeide aktivt med hotell for å redusere klimaavtrykkene deres, og arbeide mer strategisk og langsiktig med leverandører for å redusere CO2-utslippene våre. Ved å gjøre det, driver vi teknologisk utvikling for reisebransjen framover.

I Nordic Choice Hotels tror vi på en grønn framtid. Og nå får du gå tilbake og nyte ditt grønne opphold på hotellet du bor på.

Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.