MenyLukk
Nytt og smart

Fotokonkurranse: Knips deg til publisitet og hotellgavekort på 5000 kroner

En stor drøm vi har, er å fylle plattformen vår med gjestenes bilder. Dine bilder, ditt blikk på hotellene våre og de vakre, nordiske stedene der hotellene ligger. Så nå lanserer vi en fotokonkurranse for å nå den drømmen. Les om premiene og hvordan du deltar.

Rooftop-bar på Clarion Hotel Sea U
Kan du ta et bilde vi kan pynte nettsiden vår med? På dette bildet ser du takbaren på Clarion Hotel® Sea U.

Dette håper vi du kan knipse for oss

Vi er på utkikk etter bilder tatt i vårt univers. I det legger vi at det er tatt på destinasjoner der vi har hotell eller av eller i hotellene våre. Skal du bo på hotell? Ta noen bilder av fasaden, en detalj i lobbyen du liker, et utsnitt av rommet! Bor du i en by hvor vi har hotell? Kom deg ut og ta bilder av ukjente landemerker og den sjarmerende tingen i byen din.

Tips, råd og ønsker

Det aller viktigste: vær kreativ! Disse tipsene er til hjelp og inspirasjon, men det viktigste for oss er at vi får se hvordan akkurat du ser verden rundt deg.

facade-angles-clarion-hotel-malmo-liveTo ulike fasadebilder av samme hotell – Clarion Hotel® Malmö Live.

Dette er premiene

I september kårer vi de tre beste bildene. Topp tre fotografer vinner hvert sitt gavekort som kan brukes på alle hotellene våre.

1. plass: gavekort på 5000 kroner. 2. plass: gavekort på 3000 kroner. 3. plass: gavekort på 1000 kroner.

I tillegg kommer vi til å lage en samleartikkel der vi viser frem de ti beste bildene og krediterer fotografene. Heder, ære, ditt navn koblet til ditt bilde, og en lenke til nettsiden din dersom du har en. Denne artikkelen vil også deles med følgerne våre på Facebook.

Viktig å vite

Inspirasjon

Her ser du noen bilder vi liker:

relax-combination-bed-pool

Collagej-inspirasjon

bike-food-combination


Vi gleder oss til at bildene dine tikker inn på konkurranse@choice.no!

Nyeste innlegg