Vet du at du slipper å betale for sen utsjekk og oppgradering av rommet som GOLD-medlem? Her forteller vi om alle fordelene som følger med et GOLD-medlemskap i Nordic Choice Club.

Bedre opplevelser og mer for pengene

Kanskje reiser du mye og har mange medlemskap hos fly- og hotellselskaper, eller kanskje går det lang tid mellom hver gang du sjekker inn? I begge tilfeller kan det være lett å glemme hvilke fordeler som hører til medlemskapene dine. GOLD-medlemskap i Nordic Choice Club gir deg mange og gode fordeler som kan gjøre lommeboken tyngre, og oppholdet enda bedre.

Royal Caribbean
Foto: Royal Caribbean

Bookingen som lønner seg

GOLD-medlemmer får alle fordelene som inngår i BLUE– og SILVER-medlemskap, pluss en rekke flere fordeler. De første som er verdt å legge merke til, dreier seg om priser og bonuspoeng ved booking.

Det enkleste og smarteste er alltid å booke på choice.no eller i appen vår, uansett medlemskap eller ei. Prisen du finner her vil alltid være best, ettersom vi garanterer laveste pris på alle våre 190 hotell. Når du booker i våre kanaler får du også klubbprisen vår, som gir 5 % rabatt på ordinær rompris. GOLD-medlemmer får dessuten 10 % ekstra bonuspoeng ved å booke på choice.no eller i appen. For øvrig gir vi deg 20 % ekstra bonuspoeng per opphold – ene og alene fordi du er GOLD-medlem. Husk at din totalt opptjente poengsum teller: Når du 500 000 bonuspoeng får du beholde GOLD-medlemskapet ditt livet ut!

Som GOLD-medlem kan du ringe Kundeservice senest 48 timer før ankomst. Da er du garantert rom på destinasjonen du skal til.
Sent ute med bookingen? Som GOLD-medlem kan du ringe Kundeservice senest 48 timer før ankomst. Da er du garantert rom på destinasjonen du skal til.

GOLD-medlemmenes favorittfordeler

Når det gjelder selve hotelloppholdet er det særlig tre behagelige og kostnadsfrie fordeler som GOLD-medlemmer liker å kunne benytte seg av. Om hotellet har ledig kapasitet kan du sjekke inn tidligere enn vanlig tid som er kl. 15, i tillegg til at du kan få sen utsjekk. Vanlig tid for utsjekk er kl. 12, men når timeplanen tillater det er det deilig å kunne slappe av på rommet til langt på dag. Helt til kl. 18, faktisk. Bare husk å gi beskjed på forhånd slik at hotellet får tid til å oppfylle ønskene dine.

Ikke minst kan GOLD-medlemmer få oppgradering av rommet. Større rom, finere utsikt eller flere fasiliteter er vel sjelden feil? Zana er Kundekoordinator på Kundeservice i Sverige, og snakker daglig med gjester og medlemmer. – GOLD-medlemmer synes det er herlig med gratis oppgraderingsmuligheter når de booker hotellrom, forteller hun. Oppgradering til beste tilgjengelige romkategori får du uten å betale noe ekstra, såfremt det er ledig kapasitet når du sjekker inn.

Zana på Kundeservice
Zana opplever at GOLD-medlemmer setter pris på å få oppgradert rommene sine.

Tjen på å spise i hotellrestaurantene

Flere av hotellene i Nordic Choice Hotels har gode restauranter som i seg selv er verdt et besøk. Om du bor på et av hotellene med restaurant, lønner det seg å velge nettopp denne når kveldens middag skal nytes. I Sverige og Finland gjelder restaurantkuponger, og når du bor på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller frittstående hotell i Norge og Danmark tjener du ett bonuspoeng per krone for maten du kjøper i hotellrestaurantene. Sett regningen på rommet og betal ved utsjekk, så registreres poengene dine!

Dessert på hotellrestaurant hos Nordic Choice Hotels
På Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller frittstående hotell i Sverige og Finland får medlemmer restaurantkuponger.

De hyggelige, små detaljene

Av snacks og alkoholholdige drikkevarer er det bare å kjøpe det du har lyst på, enten fra minibaren om hotellrommet har det, eller fra resepsjonen eller lobbybaren. Vil du ha en flaske vann eller brus trenger du derimot ikke å betale: Som GOLD-medlem får du en gratis flaske mineralvann per natt.

Få høyeste medlemsnivå hos Hertz

Zana på Kundeservice ser at det er enda en fordel som GOLD-medlemmer ofte tar i bruk. – Mange benytter seg av muligheten til å matche medlemsnivået sitt til det høyeste nivået hos Hertz, forteller hun. Når du har GOLD-medlemskap hos Nordic Choice Club og melder deg inn i Hertz bilutleie sitt bonusprogram, får du nemlig bli med i Hertz Gold Plus Rewards – President Circle.

Hertz
Med GOLD-medlemskap kan du få mange fordeler hos Hertz.

Cruise i Karibien eller en uke i sydlige strøk?

Om du skal på ferie, leie bil eller kjøpe ny sykkel er det gode poeng å hente hos våre partnere. Det samme gjelder for avisabonnement, boligalarm og for Nordic Choice Hotels Mastercard. Her kan du lese om alle fordelene du har hos våre partnere.

 

GOLD-medlemskap oppnår du enten gjennom antall bonuspoeng, eller gjennom antall netter på hotell. Har du tjent 50 000 bonuspoeng eller bodd 30 netter på våre hotell i løpet av en tolvmåneders periode, oppnår du GOLD-medlemskap i Nordic Choice Club.

Alle GOLD-fordelene finner du her. Nærmer du deg PLATINUM-medlemskap? Se hva som venter deg!