MenyLukk
Nytt og smart

Sånn får du en smidigere reiseopplevelse

La oss ledsage deg gjennom et hotellopphold med mobilen som reisekompanjong. Du slipper kø i resepsjonen samtidig som du minsker kontakt med andre.

Three women taking a selfie in the stairs

Hei, før du fortsetter å lese må vi bare si ifra om at ikke alle disse funksjonene er tilgjengelig på alle hotellene våre ennå. Digitalisering er en reise, og vi er på vei. Du kan lese mer om det lengre ned!

Du kan sjekke ut via appen på nesten alle våre hotell! Hopp over køen og slumre lengre.

1. Last ned appen

Har du iPhone? Denne veien.

Har du Android? Denne veien.

Du er vel helt sikkert medlem i Nordic Choice Club, men om du ikke er det, kan du registrere deg rett i appen! Eller bli det her, om du vil gjøre det nå med en eneste gang.

2. Book hotell

Med appen kan du booke hotell uansett hvor du er. I køen på butikken, mens du går tur med hunden eller mens du er på do. Du trenger bare mobilen din og et ønske om et lite avbrekk.

Woman with her phone and a mobile screen of the app

3. Ha full kontroll over bookingen din

Ditt fremtidige hotellopphold er booket og ventetida kan begynne. Kjeder du deg litt på jobb? Åpne opp appen og se hvor mange dager det er til oppholdet starter. Bla deg gjennom bildene av hotellet mens du drømmer deg bort til myke lakener og hotellfrokost. Psst, du kan også drømme deg tilbake til tidligere opphold. De ligger nå samlet på siden din.

4. Forhåndsbetal og sjekk inn

Når klokka slår 09.00 på ankomstdagen kan du forhåndsbetale oppholdet ditt, og klokka 15.00 kan du sjekke inn – alt i appen! Så er det gjort.

Om du er usikker på hvor hotellet ligger, kan du trykke på “Veibeskrivelse”, så åpner kartet seg og følger deg til døra.

5. Få romnøkkel på mobilen

Japp, du kan låse opp hotelldøren med vår app! Funksjonen Mobile Keys gir deg ett kort mindre å holde styr på. Du bare åpner appen, aktiverer den mobile nøkkelen og holder den inntil den svarte boksen over dørhåndtaket. Et voilà – du er inne!

Mobilnøkkelen kan selvfølgelig også brukes til alt annet du ellers bruker nøkkelkortet til, som heisen og treningsrommet (hvis du driver med sånt).

Hotel bed and app screen with mobile key

6. Digitale restaurantkuponger

Når du som er medlem i Nordic Choice Club bor hos våre Quality Hotel™, Clarion Hotel® og frittstående hotell, får du restaurantkupongen din i appen. Enkel å holde styr på og enkel å bruke.

7. Chat med resepsjonen

Ble det litt sent i går? Er senga litt for komfortabel? Bare bli liggende, i appen kan du nemlig chatte med resepsjonen! Spør om hva du vil uten å bevege annet enn tomlene dine.

8. Sjekk ut

Når det er på tide å pakke sakene sine og vende snuten hjemover, kan du åpne appen en siste gang for denne gang og trykke på utsjekk-knappen. Hvis du ikke forhåndsbetalte, kan du betale nå. Så er du klar til å ta veska under armen, gå rett forbi resepsjonen og ut i hverdagen – med nye bonuspoeng i lomma. Takk for denne gangen!

Man in a car talking on this phone looking out the window

9. Seneste funksjon – legg til manglende booking

Glemte du å logge inn i Nordic Choice Club-kontoen din da du booket ditt siste opphold? Eller booket noen andre hotell for deg uten å taste inn medlemsnummeret ditt? Nå kan du legge til manglende bookinger i appen og holde styr på alle dine kommende opphold - og enda bedre, du går ikke glipp av alle de herlig bonuspoengene du skulle ha hatt. Du kan kun legge til manglende bookinger hvis...

Bonus: Choose Room

Et populært bonustilskudd i appen er funksjonen Choose Room, som enn så lenge kun er tilgjengelig på Clarion Hotel® Sign, Clarion Hotel® Stockholm, Clarion Hotel® The Hub og Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Funksjonen gir deg mulighet til selv å velge rommet du skal bo på. Liker du deg høyt oppe eller så nærme bakken som mulig? I nærheten av heisen? Med utsikt mot ditt eller datt? Velg favorittrommet ditt om du har et!

Begrensninger og muligheter

De litt kjedelige nyhetene:

Dette kan du alltid bruke appen til:

Er du klar til å laste ned appen nå?

Gjør det her om du har iPhone.

Gjør det her om du har Android.

Tagger

Nyeste innlegg

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!