PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Nytt og smart

Comfort Hotel® Solna - Skandinavias første energinøytrale hotell

I juni 2021 åpnes dørene for et nytt Comfort Hotel® i Solna. Prosjektet har hatt et stort miljøfokus, der solceller er en del av arkitekturen på hotellfasaden. Dette gjør bygget energinøytralt. Les mer om hotellet og de miljøvennlige innovasjonene som er installert her.

Rendering Facade Comfort Hotel Solna

I den moderne bydelen, Arenastaden, i Solna åpner Nordic Choice Hotels nå sitt andre hotell, etter Quality Hotel™ Friends. Bygget går også under navnet "House of Choice", da dette vil huse Nordic Choice Hotels hovedkvarter i Sverige. Bygget består av 11 etasjer, og Comfort Hotel® Solna får over 330 hotellrom. Utover dette blir det også 88 leiligheter for langtidsboende gjester. Her samles altså hotellgjester, langtidsgjester og kontorgjester i et unikt miljø, som er skapt med tanke på bærekraftig utvikling.

Comfort Solna takTaket er dekket med solcellepaneler.

Bærekraftig og energibesparende med moderne teknologi

Fasaden og taket er kledd i blant annet 2500 kvadratmeter med solceller, som gjør Comfort Hotel® Solna til verdens mest solcellerike hotell. Sammen med geoenergi fra bakken og annen bærekraftig teknologi, vil hotellet bli helt energinøytralt - altså, hotellet skaper all energien det bruker. Faktisk forventes bygget å få et stort energioverskudd over forbruk, og kan dermed drives bærekraftig og effektivt.

Her kan du se hvor mye solenergi hotellet vil skape hver dag.

Slik genererer og sparer hotellet energi:

En sosial møteplass

Comfort Hotel® Solna og House of Choice skaper muligheter for hotell- og kontorgjester å møtes, da det finnes mange fellesområder i bygget. Videre vil hotellet ha en restaurant, bar, treningslokale og alle andre fasiliteter som finnes på våre Comfort Hotel®.

Sam Radstake Nissen, hotelldirektør på Comfort Hotel® Solna, forteller hva han tror kommer til å bli hans favorittplass på hotellet når det åpner:

"I hjertet av hotellet: lobbyen, ved entreen og Barception. Det er samlingspunktet for hotellet, leilighetene og hovedkontoret. Jeg elsker følelsen av å kjenne pulsen i hotellet, og å være der gir meg muligheten til å hjelpe til når det trengs".

Rendering Comfort Hotel Solna_16_9 Hotellrom på Comfort Hotel® Solna.

Solnas nye bydel - naturnært med puls

Området, Arenastaden, med nærliggende Friends Arena og Westfield Mall of Scandinavia, har i de siste årene blitt en pulserende bydel med næringsliv, arrangementer, restauranter og shopping. Det ligger også naturnært, med Råstasjøen og dens vakre omgivelser rett i nærheten, noe som skaper balanse mellom det urbane og det naturlige. Comfort Hotel® Solna nås enkelt fra sentrale Stockholm med tog til Solna Stasjon, som ligger bare noen minutters gåtur unna.

Hva er energinøytralitet?

Rendering Facade Comfort Hotel Solna

Om Comfort Hotel® Solna

  • Antall hotellrom: 336
  • Antall konferanserom: 5
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningslokale
  • Vaskeri

Tagger

Nyeste innlegg

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.