MenyLukk
Nytt og smart

Hils på hovedstadens nye kunsthotell: Clarion Hotel® Oslo

Fra sommeren 2019 kan du sjekke inn på Clarion Hotel® Oslo som åpner i byens nyeste bydel, Bjørvika. Dette vil være hotellet for deg som liker å være omgitt av kunst- og kulturopplevelser. Hotellets naboer er Operahuset og Munchmuseet, og i lobbyen vil det henge et originalt Munch-verk.

Clarion Hotel Oslo fasade rendering

Byens nye galleri

Jepp, du leste riktig! Clarion Hotel Oslo går ikke stille i dørene når det åpner og blir første hotell med et ekte, ordentlig, originalt kunstverk signert Edvard Munch i lobbyen. Dette er en følge av at Clarion Hotel Oslo og Clarion Hotel® The Hub er en av det nye Munchmuseets hovedsponsorer.

Og kunstopplevelsen stopper ikke der! Hotellet kommer til å ha en permanent kunstutstilling, i tillegg til at midlertidige utstillinger blir utstilt og arrangementer blir arrangert – alt i samarbeid med Oslos kulturinstitusjoner.

Clarion Hotel Oslo lobbyLobbyen på Clarion Hotel Oslo. Se frem til design i verdensklasse.

Unik beliggenhet

Kommer du med tog eller buss til Oslo S, er du bare en kort rusletur unna nattens myke soveplass. Etter å ha dratt kofferten din i 500 meter er du fremme ved hotellet i Bjørvika, like ved “strekkodekvartalet” Barcode. Hotellets naboer er Operahuset, det nye Munchmuseet som åpner i 2020, og Oslofjorden.

CL Oslo standard dbl romSlik vil et standard dobbeltrom se ut.

255 rom, suiter og moderne konferansefasiliteter

Business, pleasure eller en ekstra spesiell anledning? Hotellet har 255 rom, lekre suiter og kapasitet til 1200 konferansedeltakere spredt ut over 1500 kvadratmeter. Pakk med deg svettebåndet om du vil, for her er det også et velutstyrt treningsrom.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, to barer og uteservering

Clarion Hotel Oslo Kitchen and tablePå Kitchen & Table blir du møtt av en kulturell og kulinarisk opplevelse der smakene er inspirert av det mangfoldige Manhattan i kombinasjon med nordiske matlagingsteknikker.

På gateplan kommer Kitchen & Table til å ligge – et restaurantkonsept av den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson, der rettene som serveres er en kombinasjon av Manhattans smaker og lokale delikatesser. Hotellet vil også ha Living Room, et sted der du kan sitte og jobbe på bokhøstens bestselger eller bare henge ut med venner, uavhengig av om du er gjest eller ei.

Clarion Hotel Oslo shutter barSkal det være en drink? Velkommen til Shutter Bar.

Shutter Bar blir stedet du stikker innom når du vil ha deg noe digg å drikke. I sommerhalvåret kan du smøre deg med solkrem, putte på deg solbrillene, sette deg på uteserveringen og nyte solstrålene som reflekteres fra Operataket.

Velkommen til Clarion Hotel Oslo!


Planlegger du en tur til hovedstaden før hotellet åpner? Se vårt utvalg av hotell i Oslo her!

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.