MenyLukk
Nytt og smart

Vi er den beste hotellkjeden i Norge og i Norden!

Nordic Choice Hotels er både Norge og Nordens beste hotellkjede! Hotellene våre tok hjem de gjeve prisene under Grand Travel Awards 2018.

Clarion Hotel Sign fasade
Clarion Hotel Sign i Stockholm er et av våre mest populære hotell.

– Jeg løfter hatten for alle ansatte! jubler Petter A. Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

Norges beste hotellkjede 8 år på rad

Den norske versjonen av prestisjetunge Grand Travel Awards arrangeres av Travel News i januar hvert år. Her er det både reisebyråer og bransjeaktører som stemmer frem sine favoritter, og i 2018 ble det storeslem for oss i Nordic Choice Hotels: Årets norske hotellkjede og Nordens beste hotellkjede! Det er ikke første gang Nordic Choice Hotels har tatt hjem prisen for beste hotellkjede i Norge, i år er det imponerende åtte år på rad (!). Det er også andre gang at vi går hjem som beste hotellkjede i Norden.

En stolt Petter A. Stordalen delte de glade nyhetene på Instagram:

Grand Travel Award 2018. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge 8 år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Jeg er ufattelig stolt av alle ansatte i Nordic Choice Hotels.

A post shared by Petter A. Stordalen (@petterstordalen) on Jan 14, 2018 at 2:01am PST

”Målet er alltid å levere de beste gjesteopplevelsene”

– Dette er en fantastisk start på det nye året. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge 8 år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Det er rått og jeg tar av meg hatten for knallhard innsats som legges ned av våre ansatte i Nordic Choice Hotels hver eneste dag, sier Petter Stordalen.

I 2017 vokste Nordic Choice Hotels med ytterlige 9 nye hotell i Norge, Sverige og Danmark. I 2018 fortsetter ekspansjonen med blant annet nyåpning av Funken Lodge på Svalbard, flere hotell i Sverige og ett hotell i Porsgrunn; barndomsbyen til Petter A. Stordalen.

Administrerende direktør for Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth og eier Petter A. Stordalen. Foto: Bobo Olsson

– Det er hyggelig å se at vi klarer å levere gode gjesteopplevelser samtidig som vi vokser kraftig. Årene som kommer er preget av mange nyåpninger og bred ekspansjon, men målet er det samme som alltid: nemlig å levere de beste gjesteopplevelsene, sier Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Det ble dobbelglede under årets svenske versjon av Grand Travel Award som ble avholdt den 12. februar på vårt hotell, At Six i Stockholm.  Vi vant prisen for Årets beste hotellkjede i Sverige og Årets hållbarhetspris! WOW! Les mer om den svenske juryens begrunnelse her.

Les mer

Vil du høre fantastisk engasjerende historier om våre ansatte som får deg til å smile og gråte? Sjekk ut kampanjen #WeAreClarion av Clarion Hotel.

Årets Unge Hoteliér jobber på et av Nordic Choice Hotels sine hotell. Hvilket hotell tror du?

Quality Hotel skal bli Nordens beste arbeidsplass innen år 2020. Les hvordan!

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.